Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

World Ticket Center

world ticket center

World Ticket Center (WTC) heeft zich de laatste 30 jaar weten te ontwikkelen tot één van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in hartje Amsterdam, werken er dagelijks meer dan 70 reisspecialisten om een zo goedkoop, scherp en onderscheidend mogelijk assortiment van reisproducten aan te bieden aan haar klanten. Met al meer dan één miljoen tevreden klanten, een zeer gebruiksvriendelijke website ( http://www.wtc.nl), aanbod van divers maatwerk en een ruim assortiment aan reisproducten, onderscheid World Ticket Center zich duidelijk ten opzichte van de concurrentie.

Specialisatie van World ticket center

World Ticket Center is gespecialiseerd op het gebied van het aanbieden van reizen over de gehele wereld. Naast het eenvoudig vergelijken van vele vluchten en tarieven voor vliegtickets, biedt World Ticket Center ook wereldreizen, combitickets, maatwerk reizen, stedentrips, hotels, auto- en camperhuur, fly & drives, groepsreizen en cruises aan.

Bangkok, Barcelona, Londen, Curaçao of New York? Bij World Ticket Center bent u aan het juiste adres, wat uw reisplannen ook zijn! Deze reizen kunnen online direct geboekt worden of op maat samengesteld worden. Op basis van uw wensen kan er een persoonlijk, kosteloos en vrijblijvend advies gegeven worden door één van de WTC reisspecialisten. Zo kunt u een boeking maken bij de vliegtuigmaatschappij met de laagst mogelijke prijs, de vlucht met de minste reistijd of goedkoper vliegen op een vliegveld dat dichter in de buurt van uw eindbestemming ligt. Ook voor reizen binnen Europa kunt u terecht bij World Ticket Center. Lowcost airlines zijn ook te boeken en zo zijn er honderden Europese bestemmingen beschikbaar voor de laagst mogelijke prijs.

Zoek, bekijk en vergelijk vliegtickets naar jouw bestemming

Kwaliteit en veiligheid

Om altijd een uitstekende service, kwaliteit en veiligheid te garanderen is World Ticket Center lid van de volgende erkende organisaties;

 • SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden)
 • IATA (International Air Transport Association)
 • PATA (Pacific Asia Travel Association)
 • BTP (Business Travel Partners)
 • ASTA (American Society of Travel Agents)

Deze nationale en internationale organisaties geven aan dat u bij World Ticket Center alleen de beste service, de hoogste kwaliteit en veiligheid met betrekking tot de producten kunt verwachten.

Ondersteunt door verschillende erkende betalingsinstanties in combinatie met de beste service van Nederland op het gebied van vliegreizen, bent u verzekerd van garantie en veiligheid met betrekking tot het online en offline boeken van uw vliegtickets. Dankzij het overzicht van de laagste tarieven van meer dan 800 aangesloten vliegtuigmaatschappijen kunt u snel (al binnen 1 minuut), gemakkelijk, veilig en betrouwbaar online uw vliegtickets boeken.

Reisbureau

Het reisbureau is gevestigd in een prachtig, historisch grachtenpand midden in het centrum van Amsterdam. Dagelijks staat een team van reisspecialisten klaar om aan alle reiswensen van de klant te voldoen. Klanten kunnen via het reisbureau, telefoon, mail of de zeer gebruiksvriendelijke website reizen boeken. Voor het maken van een afspraak voor reisadvies kunt u terecht bij het reisbureau van World Ticket Center, deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Zo staat World Ticket Center de gehele week dus voor u klaar.

Prijzenkast

Bovengenoemde punten hebben er natuurlijk voor gezorgd dat World Ticket Center niet onopgemerkt is gebleven binnen de reisbranche. Zo heeft World Ticket Center in de afgelopen jaren de volgende prijzen en nominaties weten binnen te slepen;

 • In 2007 & 2008 genomineerd door Financieel Dagblad & Gazellen Award voor snelst groeiende onderneming.
 • In 2008 genomineerd door Ernst & Young Entrepeneur of the Year Award.
 • Zesde plaats in de top 100 beste websites 2011 – WUA Web performance
 • Winnaar Iron Boomerang Award 2011 – Qantas, als beste reisorganisatie voor reizen naar Australië .
 • Winnaar beste reiswebsite 2011 – Travelution.
 • Winnaar Zoover Award 2011 beste vliegticketsite van Nederland.
 • Winnaar Zoover Award 2012 populairste vliegticketsite van Nederland.

World Ticket Center is hier natuurlijk erg trots op is en dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat u als klant hier de vruchten van kunt plukken.

Boek dus bij een winnaar, boek bij World Ticket Center!

De meest geboekte bestemmingen bij Worldticketcenter van dit moment zijn: