Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Vliegen vanaf Eelde Airport

eelde airport

Eelde Airport kent een breed bereik aan vliegbestemmingen. Wanneer je dus liever vanaf Eelde airport wilt vliegen dan is dit, zeker in de zomerperiode, mogelijk. Je kunt dan naar de populaire bestemmingen in Italie, Spanje en Portugal vliegen. Daarnaast biedt de vliegmaatschappij BMI ook de mogelijkheid om naar een aantal Engelse bestemmingen te vliegen.

Winterschema

In de winter kan je ook voor een wintersport vakantie vanaf Eelde Airport vliegen. Je kunt dan naar de Oostenrijkse vliegvelden Innsbruck en Salzburg. Deze vluchten worden door de vliegmaatschappij Transavia aangeboden. Daarnaast kan je ook naar zonnige bestemmingen vliegen, zoals Tenerife en de Gran Canaria. Deze zonnige bestemmingen kan je heel het jaar door via Eelde Airport bekijken.

Zomerschema

In de zomer is het vluchtaanbod vanaf het vliegveld het grootst. Dan worden alle onderstaande vliegbestemmingen aangeboden met uitzondering van de skivakantie bestemmingen Innsbruck en Salzburg


Vliegmaatschappij welke vanaf Eelde vliegen

De vliegmaatschappij met de meeste vluchten vanaf het Groningse vliegveld Eelde is Transavia. Daarnaast vliegt ook Ryanair geregeld vanaf deze airport. Onlangs heeft Ryanair nog een nieuwe bestemming aan Eelde Airport toegevoegd. Het vliegveld Girona wordt reeds veel bezocht door de low cost airline Ryanair. Vanaf komend jaar is er dus ook een verbinding Girona en Eelde airport.

Vanaf Eelde naar Engeland

BMI heeft de verbindingen richting Engeland in haar handen vanaf het vliegveld Eelde. Je kunt op deze manier vanaf Groningen naar de engelse vliegbestemmingen Aberdeen, Manchester en Norwich.

Vanaf Eelde naar Oostenrijk

Transavia maakt het voor wintersporters mogelijk om goedkoop naar hun wintersport vakantie te vliegen. Je kunt in de winter vanaf Eelde naar Innsbruck en Salzburg vliegen. Zo kan je met de low cost airline Transavia een prettig weekendje op je ski's staan.