Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Schiphol Barcelona

verkeerstoren schiphol

Voor je het weet heb je een goedkope vliegtickets Schiphol Barcelona gevonden. Je kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor de beste vliegticket prijzen. Met zo’n 100 euro per persoon kan je naar Barcelona vliegen vanaf het vliegveld Schiphol. Het vervoer door de lucht is dus een goede en goedkope optie. Daarom ook dat het een goede aanrader is voor een culturele zonvakantie. Je kunt hier namelijk tig mooie bezienswaardigheden bekijken en ervaren in Barcelona. Waarom je naar Barcelona moet gaan? Naast de mooie terrasjes en de architectuur is een Schiphol Barcelona ticket ook al snel geboekt door de invloed van de zon. Deze maakt een vakantie in Barcelona namelijk compleet en zo kan je genieten van het mooie weer en de rijkdommen die de stad te bieden heeft.

Barcelona en UNESCO

Deze mooie Spaanse stad is vol met bezienswaardigheden welke vol historische waarde zitten. Een kleine greep uit de collectie?

Sagrada Familia, een legende op gebied van kerken, waarmee de stad Barcelona ook veel bekendheid heeft gewonnen. De Sagrada Familia is overigens niet door de eerste de beste man bedacht, maar deze is ontworpen door de fameuze architect Antoni Gaudi. Deze architect heeft het grootste deel van de bouwwerken op zijn naam staan welke in Barcelona op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Casa Mila, een zeer bekend appartement gebouw. Bij leken wellicht wat minder bekend, maar onder bouwkundigen zeer bekend.

Park Guell, wederom een ontwerp van Antoni Gaudi. Park Guell is zeer populair onder toeristen. Je kan er dus op rekenen dat het in het hoogseizoen bij Park Guell ook zeer druk kan zijn.

Barcelona een na grootste Spaanse stad

Wist je trouwens dat Barcelona niet de grootste stad is van Spanje? Wellicht is Barcelona wel de bekendste stad in het land, maar Madrid telt meer inwoners. Vooral de bekendheid van FC Barcelona geeft de voordeel aan de stad, maar het interessante in het voetbalspel is dat de rivaliteit tussen deze 2 clubs nog altijd zeer hoog is. De toppers zijn van de competitie en vaak genoeg ook beker duels zijn beladen wedstrijden welke spectaculair zijn om van dichtbij te volgen!