Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Ryanair Maastricht

maastricht airport

Vanaf Maastricht airport vertrekken er haast dagelijks vluchten van Ryanair naar tal van populaire bestemmingen.

Ryanair biedt vanaf Maastricht vluchten aan naar Alicante, Bari, Brive la Gaillarde, Dublin, Faro, Barcelona-Girona, Londen, Malaga, Milaan, Palma de Mallorca, Pisa, Porto, Tenerife, Trapani en Venetië. Een aantal vluchten wordt het hele jaar non-stop uitgevoerd, maar er zijn ook vluchten die alleen in het zomerseizoen worden aangeboden.

Zomerseizoen

Het zomerseizoen loopt van begin april tot en met eind oktober. De Ryanair-vluchten die alleen in het zomerseizoen worden uitgevoerd zijn de vluchten die gaan naar Bari, Brive la Gaillarde, Faro, Malaga, Palma de Mallorca, Porto, Tenerife en Trapani.

ryanair vliegtickets boeken

Het hele jaar

Naar de overige bestemmingen, Alicante, Dublin, Girona-Barcelona, Londen, Milaan, Pisa en Venetië, worden heel het jaar vluchten aangeboden.

Alicante

In het zomerseizoen vertrekken er drie keer per week vluchten van Ryanair naar Alicante vanaf de airport Maastricht. De vluchten vertrekken op maandag, woensdag en vrijdag. In het winterseizoen gaat er alleen een vlucht op maandag. De reis naar Alicante duurt twee uur en dertig minuten.


Barcelona-Girona

Zin in een stedentrip naar Barcelona? Dan kan je vanaf Maastricht naar deze bruisende stad vliegen met Ryanair. De vlucht gaat dan naar de luchthaven van Girona. Zowel in het winter- als het zomerseizoen biedt Ryanair vluchten aan naar Girona vanaf Maastricht. Deze vertrekken altijd op dinsdag, donderdag en zaterdag.


Londen

Vanaf Maastricht kan je het hele jaar door goedkoop naar Londen vliegen met Ryanair. De vluchten naar Londen Stansted vertrekken in de winter op dinsdag. In het zomerseizoen gaan er vluchten op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. De vlucht naar Londen duurt een uur.


Malaga

In de zomermaanden biedt Ryanair op woensdag en zondag vluchten aan naar Malaga. De vlucht naar Malaga duurt drie uur.


Milaan-Bergamo

In het zomer- en het winterseizoen kan je met Ryanair voordelig naar Milaan vliegen vanaf Maastricht. De vluchten gaan op dinsdag, donderdag en zaterdag. Je vliegt naar Milaan-Bergamo toe in een uur en drie kwartier.


Palma de Mallorca

In de zomer voert Ryanair op dinsdag, donderdag en zaterdag ook vluchten uit naar het vakantie-eiland Mallorca. De vlucht naar dit eiland duurt twee uur en een kwartier.


Tenerife

In de winter kan je vanaf Maastricht voordelig naar Tenerife vliegen met Ryanair. Elke woensdag vertrekt er een vlucht naar dit eiland. De vluchtduur is vier uur.


Venetië

Vanaf airport Maastricht biedt Ryanair het hele jaar door vluchten aan naar Venetië.-Treviso. De vluchten vertrekken op maandag en vrijdag. Een vlucht naar Venetië-Treviso duurt een uur en drie kwartier.


ryanair vliegtickets boeken

Girona Barcelona

reus barcelona airport

In het zomerseizoen, dat loopt vanaf eind maart tot en met eind oktober, vertrekken er twee keer per week directe vluchten van Ryanair naar het vliegveld van Girona. De vluchten worden op donderdag en zondag uitgevoerd.

De vluchttijd vanaf Groningen naar Girona duurt tweeëneenhalf uur. De airport Girona ligt op een uurtje rijden van Barcelona. Vanaf dit vliegveld kan je de stad op verschillende manieren bereiken.

Zo kan je er naar toe reizen met de pendelpus die vanaf het vliegveld vertrekt. De vertrektijd van deze bus is weer helemaal afgestemd op die van de aankomsttijd van de Ryanair-vlucht.

Het is ook mogelijk om een auto te huren. Op de airport staan verschillende stands van autoverhuurbedrijven. Vanaf de airport van Girona rijd je binnen een uurtje naar Barcelona toe.

Je kunt ook met de taxi naar Barcelona te reizen. Echter, de prijs van een taxirit ligt erg hoog. Een ritje naar de stad kost ruim €100,-.


Palma de Mallorca

strand mallorca

Ook vliegt Ryanair in het zomerseizoen vanaf Eelde Groningen twee keer per week naar het vakantie-eiland Mallorca. Deze directe vluchten vertrekken op woensdag en zondag.

De reis vanaf Groningen naar het vliegveld van Mallorca duurt een kleine tweeëneenhalf uur. De luchthaven van Mallorca ligt op een kleine tien kilometer afstand van de hoofdstad van het eiland.

Vanaf deze airport kan je naar je accommodatie reizen met de bus, taxi of een huurauto. Binnen één tot twee uur ben je bij je accommodatie. Om de vijftien minuten vertrekt er een bus naar de hoofdstad van het eiland.


Milaan

kathedraal milaan

Het hele jaar door vertrekken er, op maandag en vrijdag directe vluchten naar Milaan vanaf Eelde Airport. De vlucht naar Milaan duurt ruim anderhalf uur. Deze vluchten gaan naar het vliegveld van Bergamo. Deze airport ligt op ongeveer 50 kilometer afstand van Milaan.

Vanaf het vliegveld van Bergamo bereik je Milaan met de bus, trein, auto of taxi. Om het half uur vertrekt er een shuttlebus naar het treinstation van Bergamo. Vanaf hier kun je weer verder met de trein naar Milaan reizen.

Op het vliegveld van Bergamo staan diverse stands van autoverhuurbedrijven. Met een huurauto bereik je Milaan Via de A-4. Je kunt er ook voor kiezen om met de taxi naar Milaan te reizen. Bij de aankomsthal van het vliegveld staan diverse taxi's.


Bari

Ryanair biedt in het zomerseizoen vluchten aan naar Bari in Zuid-Italië. Deze vluchten vertrekken op woensdag en zondag. De vlucht naar Bari duurt twee uur en twintig minuten.

Brive la Gaillarde

De Ryanair-vluchten naar Brive in Frankrijk vertrekken twee keer per week op woensdag en zondag. De vlucht duurt een uur en veertig minuten.

Dublin

Het hele jaar door gaan er vanaf Maastricht vluchten van Ryanair naar de Ierse hoofdstad Dublin. De vluchten gaan op woensdag, vrijdag en zondag.

Faro

Ryanair vliegt in de zomermaanden, op dinsdag en zaterdag, naar het zonnige Portugal. De vlucht naar Faro duurt twee uur.

Porto

Ryanair vliegt in het zomerseizoen op maandag en vrijdag naar Porto in Portugal. De vlucht vanaf Maastricht naar Porto duurt ruim anderhalf uur.

Trapani

In het zomerseizoen gaan er vanaf Maastricht op dinsdag, donderdag en zaterdag vluchten van Ryanair naar Trapani op Sicilië. De vlucht naar Trapani duurt ongeveer twee uur en dertig minuten.