Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Ryanair Eelde Airport

eelde airport

Vanaf de airport Eelde in Groningen vertrekken er meerdere keren per week vluchten van Ryanair naar de bestemmingen Barcelona, Milaan en Mallorca. In het zomerseizoen biedt Ryanair wekelijks vluchten aan naar alle drie deze bestemmingen. In het winterseizoen gaan er alleen vluchten naar Milaan.

Voor vluchten van Ryanair is het altijd verplicht om online in te checken. Dit geldt dus ook voor de vluchten die vanaf Eelde vertrekken. Je kunt vanaf vijftien dagen tot vier uur voor vertrek online inchecken. Op de luchthaven moet je dan je instapkaart laten zien. Als je ook bagage in wilt checken, dan kan je dit vanaf twee uur tot veertig minuten voor vertrek op de luchthaven van Eelde doen.


Girona Barcelona

reus barcelona airport

In het zomerseizoen, dat loopt vanaf eind maart tot en met eind oktober, vertrekken er twee keer per week directe vluchten van Ryanair naar het vliegveld van Girona. De vluchten worden op donderdag en zondag uitgevoerd.

De vluchttijd vanaf Groningen naar Girona duurt tweeëneenhalf uur. De airport Girona ligt op een uurtje rijden van Barcelona. Vanaf dit vliegveld kan je de stad op verschillende manieren bereiken.

Zo kan je er naar toe reizen met de pendelpus die vanaf het vliegveld vertrekt. De vertrektijd van deze bus is weer helemaal afgestemd op die van de aankomsttijd van de Ryanair-vlucht.

Het is ook mogelijk om een auto te huren. Op de airport staan verschillende stands van autoverhuurbedrijven. Vanaf de airport van Girona rijd je binnen een uurtje naar Barcelona toe.

Je kunt ook met de taxi naar Barcelona te reizen. Echter, de prijs van een taxirit ligt erg hoog. Een ritje naar de stad kost ruim €100,-.


Vergelijk vliegtickets GironaVanaf: 9999,99 Temperatuur: °C

Palma de Mallorca

strand mallorca

Ook vliegt Ryanair in het zomerseizoen vanaf Eelde Groningen twee keer per week naar het vakantie-eiland Mallorca. Deze directe vluchten vertrekken op woensdag en zondag.

De reis vanaf Groningen naar het vliegveld van Mallorca duurt een kleine tweeëneenhalf uur. De luchthaven van Mallorca ligt op een kleine tien kilometer afstand van de hoofdstad van het eiland.

Vanaf deze airport kan je naar je accommodatie reizen met de bus, taxi of een huurauto. Binnen één tot twee uur ben je bij je accommodatie. Om de vijftien minuten vertrekt er een bus naar de hoofdstad van het eiland.


Vliegtickets Palma de MallorcaVanaf: 9999,99 Temperatuur: °C

Milaan

kathedraal milaan

Het hele jaar door vertrekken er, op maandag en vrijdag directe vluchten naar Milaan vanaf Eelde Airport. De vlucht naar Milaan duurt ruim anderhalf uur. Deze vluchten gaan naar het vliegveld van Bergamo. Deze airport ligt op ongeveer 50 kilometer afstand van Milaan.

Vanaf het vliegveld van Bergamo bereik je Milaan met de bus, trein, auto of taxi. Om het half uur vertrekt er een shuttlebus naar het treinstation van Bergamo. Vanaf hier kun je weer verder met de trein naar Milaan reizen.

Op het vliegveld van Bergamo staan diverse stands van autoverhuurbedrijven. Met een huurauto bereik je Milaan Via de A-4. Je kunt er ook voor kiezen om met de taxi naar Milaan te reizen. Bij de aankomsthal van het vliegveld staan diverse taxi's.


Vergelijk vliegtickets MilaanVanaf: 9999,99 Temperatuur: °C