Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Parkeren Maastricht Airport

maastricht airport

Maastricht Airport is een van de grotere luchthavens van Nederland. Vooral wanneer je het zuiden van Nederland woont, is het een ideale optie om op vakantie te gaan vanaf dit vliegveld. De airport beschikt over verschillende parkeerfaciliteiten en-mogelijkheden voor lang en kort parkeren. Bij het vliegveld kan je je auto kwijt op: P1 en P2.

P1 Lang en kort parkeren

Het grote parkeerterrein P1 is geschikt voor lang en kort parkeren. Het is een comfortabele parkeerplaats, welke op loopafstand van de terminal ligt. Als je op vakantie gaat vanaf Maastricht, dan kan je je auto hier parkeren tegen een voordelig tarief. Bij terugkomst kun je de parkeerkosten hier betalen met PIN of Creditcard. Het eerste uur parkeren kost je 5 euro, voor 1 dag betaal je 25 euro, voor 2 dagen 45 en voor drie dagen 65,50. Voor iedere extra daaropvolgende dag betaal je 10 euro per dag.

P2 Lang en kort parkeren

Parkeerplaats P2 is geschikt voor kort en lang parkeren. Dit parkeerterrein ligt op loopafstand van de terminal. P2 ligt wel iets verder van de terminal af dan P1. Je kunt je bagage meenemen naar de terminal door deze op een bagagewagen te plaatsen. Zo hoef je niet met zware tassen en koffers naar de terminal te sjouwen. Bij terugkomst kun je de parkeerkosten hier contant betalen of via de PIN of je Creditcard. Je betaalt hier voor 1 dag parkeren 22 euro, voor twee dagen 34 euro, drie dagen kost je 46 euro en voor iedere daaropvolgende dag extra betaal je dagelijks 3,50.

Parkeren wegbrengers en afhalers

Als je iemand moet wegbrengen of afhalen, dan kan je je auto ook parkeren voor de passagiersterminal. Hier zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor kort parkeren. Je mag je auto hier maximaal dertig minuten parkeren. De luchthaven adviseert om je auto te parkeren op P2. Hier kan je zo lang staan als je zelf wilt tegen lagere tarieven.

Parkeren bezoekers kantoren en leveranciers

Als je een kantoor of winkel wilt bezoeken, welke in de passagiersterminal ligt, dan kan je je auto kwijt op P2.