Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Parkeren Eindhoven Airport

eindhoven airport

Als je binnenkort op vakantie gaat en vliegt vanaf Schiphol, dan biedt deze airport je tal van parkeermogelijkheden. Zo kan je hier kiezen voor een luxe parkeergarage, maar is het ook mogelijk om goedkoop te parkeren. Je kunt je auto voordelig parkeren op P3, P4 en P5.

Voordelig parkeren

Je auto op Schiphol parkeren hoeft niet altijd veel geld te kosten. Je kunt je auto hier al parkeren voor 5 euro per dag. Het voordeel van parkeren bij Schiphol Parking is, dat je je auto dan dicht bij de luchthaven parkeert. Lopend of met de shuttlebus ben je dan al binnen vijf tot tien minuten op de luchthaven.

Voordelige parkeerprogramma’s

Schiphol biedt verschillende voordelige parkeerprogramma’s aan, zoals Schiphol Smart Parking. Door hier gebruik van te maken, weet je al ruim van tevoren wat de hoogte van de parkeerkosten zijn. Je komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

Park & Travel P3, P4 en P5

De parkeerplaats Park & Travel P3 is bedoeld voor langparkeerders die hun auto voor een voordelige prijs bij de luchthaven willen parkeren. Vanaf P3, P4 en P5 word je met een gratis pendelbus naar de terminal gebracht. Ook bij terugkomst kan je weer met de pendelbus naar de parkeerplaats reizen. Deze bus vertrekt om de vijf minuten. In de vakantieperiodes is het erg druk, het is dan ook een aanrader om van tevoren als online een parkeerplaats te reserveren. Dit kan je doen via de website van Schiphol Airport. Het grote voordeel hiervan is, is dat je dan bent verzekerd van een goede parkeerplaats. Je kunt tot 1 dag voor vertrek een parkeerplek reserveren.

Schiphol Smart Parking

Je kunt je auto nog voordeliger parkeren op P3, P4 of P5, door gebruik te maken van de service Schiphol Smart Parking. Hierbij moet je minimaal een week voor je vertrek online een parkeerplaats reserveren. Dit kan je doen via de website van de luchthaven. Voor deze service is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Het is dan ook een aanrader om ruim op tijd een parkeerplaats te reserveren. Je kunt dit al zes maanden voor vertrek doen. Je kunt dan gebruik maken van de vroegboekkorting, waardoor je je auto voor een nog goedkopere prijs kunt parkeren bij de luchthaven. Meestal kan je je auto dan kwijt op P3, maar bij drukte kan er ook worden uitgeweken naar P4 of P5. Vooral in het zomerseizoen komt dit vaak voor.