Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Eindhoven Airport ✈ Tuzla

eelde airport

Tuzla is gelegen in het noordoosten van Bosnië en Herzegovina en is een uitstekende plek om uw vakantie door te brengen. Tuzla is een van de oudste steden van Europa. Met het vliegtuig bent u op een snelle manier in Tuzla. Zeker als u gebruikmaakt van een leuke aanbieding, waarmee u al snel tientallen euro's kunt besparen, wordt een vakantie naar Tuzla extra leuk. Zo houdt u nog geld over voor tijdens uw vakantie waarmee u leuke uitstapjes kunt maken.

Bekijk de beschikbaarheid van de vliegtickets

cheaptickets vliegtickets

De afstand tussen Eindhoven Airport en Tuzla

De afstand tussen Eindhoven en Tuzla bedraagt 1.258 kilometer. De afstand tussen Tuzla Airport en het centrum van Tuzla zelf is 17 kilometer. Er is helaas geen busdienst tussen het vliegveld en de stad, dus zult u gebruik moeten maken van de taxi of een huurauto. De prijs van een taxirit naar het centrum van Tuzla ligt meestal tussen de 20 BAM (10,23 Euro) en 30 BAM (15,34 Euro).

De duur van de vlucht

Vanaf Eindhoven Airport bent u in 2 uur en 5 minuten op Tuzla Airport. De terugreis duurt 2 uur en 20 minuten. De totale reisduur naar Tuzla kan natuurlijk iets langer duren, bijvoorbeeld vanwege vertraging of turbulentie van het vliegtuig. Uiteraard heeft u ook nog uw reisduur naar het vliegveld en vanaf Tuzla Airport zult u nog op weg moeten gaan naar uw hotelkamer of appartement.

Welke maatschappij verzorgt de vlucht vanaf Eindhoven Airport naar Tuzla?

Vanaf Eindhoven Airport kunt u met Wizz Air naar Tuzla Airport vliegen. Deze maatschappij vliegt eveneens vanaf Dortmund Airport naar Tuzla Airport. Houd acties en aanbiedingen zoveel mogelijk in de gaten, zodat u niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een vakantie vanaf Eindhoven naar Tuzla. Er zitten vaak leuke aanbiedingen tussen!

Bekijk de prijzen van de vliegtickets
Boek uw vliegtickets online

De vliegtickets boeken kan gemakkelijk online. Soms kunt u dat het beste doen in combinatie met het huren van een auto en het reserveren van een hotelkamer. Neem voldoende geld mee, want er is voldoende te ondernemen in Tuzla. Misschien heeft u al lang naar deze vakantie uitgekeken en is nu de tijd aangebroken dat het eindelijk zover is. Maak er dan ook een fijne en aangename vakantie, vlucht en reis van!

cheaptickets vliegtickets