Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Eindhoven Airport ✈ Rome Ciampino

eelde airport

Directe verbinding Eindhoven Airport-Rome Ciampino

Heeft u altijd een bezoek willen brengen aan Rome? Of heeft u binnenkort een zakelijke afspraak in Rome? Eindhoven Airport heeft nu een directe verbinding met deze wereldstad.

Vanaf Eindhoven vlieg je snel en met een direct vlucht naar Rome.

Klik hier voor de vluchten vanaf Eindhoven naar Londen

cheaptickets vliegtickets

Rome

Rome heet niet voor niets de Eeuwige Stad. Liefhebbers van cultuur en historie kunnen hier hun hart ophalen, denk bijvoorbeeld aan het Colosseum, het Forum Romanum en het Vaticaan. Ook wat winkelen en culinair genieten betreft is Rome onovertroffen. Daarnaast is Rome, als hoofdstad, ook het politieke, zakelijke en culturele centrum van Italië. Rome is bovendien een goede uitvalsbasis om het midden en zuiden van Italië te verkennen. Een bezoek aan Rome is, ook door het prettige klimaat, jaarrond de moeite waard.

De voordelen van Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport kunt u voordelig en dichtbij de terminal parkeren. Het is mogelijk om tegen gereduceerd tarief vooraf een parkeerplaats te reserveren. Ook met het openbaar vervoer is de luchthaven goed te bereiken. Vanaf Eindhoven CS bedraagt de reistijd per bus ongeveer 20 minuten. De incheckbalies sluiten veertig minuten voor vertrek, maar het is raadzaam om ongeveer 2 uur van tevoren aanwezig te zijn.

Controleer de beschrikbaarheid en de prijzen van de vlucht

De vlucht

De verbinding Eindhoven Rome wordt verzorgd door de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair. Deze luchtvaartmaatschappij onderscheidt zich door zeer scherp geprijsde tickets. De totale reistijd van opstijgen tot landen bedraagt iets meer dan twee uur. Op de route Eindhoven Rome wordt gevlogen met een vliegtuig van het type Boeing 737-800. Hemelsbreed ligt Rome op ongeveer 1186 kilometer van Eindhoven. Bij helder weer onderweg heeft u een adembenemend uitzicht over de besneeuwde toppen van de Alpen. Onderweg zijn snacks, warme en koude dranken, bier, wijn en gedistilleerd verkrijgbaar.

Verder reizen vanaf Rome Ciampino

Het vliegveld Rome Ciampino ligt ten zuidoosten van Rome. Het vliegveld is bereikbaar via de ringweg Via Appia Nuovo. Het vliegveld ligt ongeveer 16 kilometer van het centrum vandaan. Vanaf het vliegveld kunt u met reguliere bus en metro verder naar uw bestemming in Rome reizen. U kunt ook kiezen voor een shuttleverbinding die u direct naar het Centraal Station (Roma Termini) in het centrum van Rome brengt. Op het vliegveld zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd. Een taxi behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

cheaptickets vliegtickets