Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Eindhoven Airport ✈ Malaga

eindhoven airport

Je kunt vanaf Eindhoven Airport naar het Spaanse eiland Malaga vliegen. Een tweetal vliegmaatschappijen bieden deze vlucht aan, dit zijn Ryanair en Transavia. Bij beide vliegmaatschappijen kan je goedkoop een vliegticket boeken. De prijzen zijn normaliter rond de 100 euro voor het kopen van een retourticket Eindhoven Malaga.

Vliegtickets Eindhoven Malaga boeken bij Cheaptickets

Vluchtduur Eindhoven Malaga

Wanneer je vanaf het vliegveld Eindhoven Airport richting Malaga vliegt ben je ongeveer 3 uur onderweg. Hierbij maakt het geen tot weinig verschil of je voor kiest om met Ryanair of Transavia te vliegen. Enkel de vluchttijden / -dagen en de kosten per vliegticket zullen bij de vliegmaatschappijen verschillen.

Afstand Eindhoven Malaga

De hemelsbrede afstand tussen Eindhoven en Malaga is circa 1814 kilometer. Met een vluchtduur van 3 uur zal het vliegtuig dus gemiddeld 600 kilometer per uur vliegen.

Goedkope vliegtickets vanaf Eindhoven Airport naar Malaga, klik hier om te boeken

cheaptickets vliegtickets

Transavia Malaga

transavia

Transavia Ruimbagage

Bij Transavia kan je los de ruimbagage bij de vlucht boeken. De eerste 25 kilogram kost 1 euro per kilogram, voor een enkele reis. Bij een retourticket kost dit dus 2 euro per kilogram. De complete tarieven voor de ruimbagage bij Transavia naar Malaga toe hebben wij hieronder op een rijtje gezet:

  • 15 kilogram: € 15,00 (retourticket: € 30,00)
  • 20 kilogram: € 20,00 (retourticket: € 40,00)
  • 25 kilogram: € 25,00 (retourticket: € 50,00)
  • 30 kilogram: € 35,00 (retourticket: € 70,00)
  • 40 kilogram: € 45,00 (retourticket: € 90,00)
  • 50 kilogram: € 75,00 (retourticket: € 150,00)

Transavia Handbagage

De handbagage die je in het vliegtuig van Transavia mee mag die mag maximaal 10 kilogram wegen. Houdt hierbij dus rekening met het inpakken, want bijvoorbeeld tijdschriften zijn erg compact, maar wel vrij zwaar. Je hebt bij Transavia de beperking dat je wat handbagage betreft maar 1 stuk mee mag nemen aan boord. Heb je bijvoorbeeld een handtasje en een koffertje, dan moet je het handtasje alvorens je aan boord gaat in de koffertje stoppen.

Transavia raad aan om de handbagage binnen de afmetingen 400 x 250 x 200 (millimeter) te houden. Dit omdat je deze handbagage dan ook onder de stoel voor je kan leggen, mocht het druk zijn. De handbagage kent een maximale afmeting van 550 x 350 x 250 (millimeter). Mocht het echter druk zijn dan kan het zijn dat, als de handbagage niet onder de stoel voor je past, deze in het bagageruim wordt gezet. Wat dus betekent dat je deze tijdens de vlucht niet kan gebruiken. Daarom kan het verstandig zijn om een kleinere handbagage mee te nemen als de maximum welke gesteld is.

Transavia vliegtickets Eindhoven Malaga boeken bij Cheaptickets

Ryanair Malaga

ryanair

Ryanair Ruimbagage

Tijdens het boeken van een vliegticket bij de vliegmaatschappij Ryanair krijg je de optie om ruimbagage bij te boeken. De prijs voor ruimbagage kan per bestemming en per seizoen verschillen en ze zijn hier niet echt duidelijk over op hun website. Daarom geven we hierover geen verdere uitleg, de kans bestaat namelijk dat de door ons genoemde prijs niet kloppend is aan de prijs welke je voor je bagage kwijt bent.

Ryanair Handbagage

Ryanair heeft voor handbagage een maximum gewicht ingesteld van 10 kilogram. Daarnaast mag de handbagage bij deze vliegmaatschappij een maximale afmeting kennen van 550 x 400 x 200 (millimeter). Wanneer je niet binnen deze regels valt riskeer je een boete van 50 euro. Daarnaast zal je handbagage als ruimbagage worden beschouwd, wat betekent dat deze bagage in het bagageruim van het vliegtuig zal worden vervoerd, deze mag je dus niet het vliegtuig in meenemen.

Ryanair vliegtickets Eindhoven Malaga boeken bij Cheaptickets

cheaptickets vliegtickets