Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Eindhoven Airport ✈ Londen Stansted

eelde airport

Algemene vluchtinformatie (Eindhoven naar Londen)

Londen Stansted ligt op 390 kilometer van Eindhoven Airport. De enige luchtvaartmaatschappij die op dit traject vluchten aanbiedt is Ryanair.

De duur van de vlucht vanaf Eindhoven Airport naar Londen Stansted bedraagt ongeveer 1 uur.

Klik hier voor de vluchten vanaf Eindhoven naar Londen

cheaptickets vliegtickets

Voor vertrek

Op vluchten van Ryanair is het toegestaan om één groot stuk handbagage mee te nemen, met een maximum gewicht van 10 kg en een maximale afmeting van 55 cm x 40 cm x 20 cm. Een kleine tas, met het maximale formaat van 35 cm x 20 cm x 20 cm, mag kosteloos als tweede stuk handbagage worden meegebracht.

Stoelen in het vliegtuig van Ryanair hebben standaard 30 inches (76.20 cm) beenruimte. Tegen meerprijs zijn er een beperkt aantal stoelen beschikbaar met een beenruimte van 40 inches (101.60 cm). De stoelbreedte is 43.2 cm en de stoeldiepte is 58 cm. Het is voor een groot persoon tegen bijbetaling mogelijk om een extra stoel te reserveren.

Tijdens de vlucht

Tijdens de gehele vlucht is het mogelijk om gebruik te maken van lichte draagbare elektronische apparaten zoals een tablet of smartphone, zolang het gewicht lager is dan 1kg en op flight mode staat ingesteld. Zwaardere elektronische apparaten (bijv. laptops) moeten tijdens het opstijgen en landen worden opgeborgen.

Aan boord is tegen betaling een ruim assortiment aan hapjes en drankjes te bestellen. Er is keuze uit zowel alcoholische (o.a. bier, wijn) als non-alcoholische (o.a. koffie, thee, cola) dranken, alsmede koude (o.a. croissant, sandwiches) en warme (o.a. patat, hotdog, lasagne) snacks. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan cadeauartikelen (o.a. parfum, sieraden) beschikbaar.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Londen?
  • Ryanair

Transfer naar stadscentrum Londen

Londen Stansted ligt op 55 kilometer ten noordoosten van Londen. Vanaf het vliegveld is er een goede treinverbinding met Liverpool Street Station, gelegen in de binnenstad van Londen. De Stansted Express vertrekt iedere 15 minuten en de reistijd bedraagt 45 minuten. Is de korte reistijd van minder groot belang, dan is de bus een aanmerkelijk goedkopere optie. Er is keuze uit drie busmaatschappijen: National Express, Terravision en EasyBus. De reistijd bedraagt 60 tot 90 minuten.

cheaptickets vliegtickets