Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Eindhoven Airport ✈ Budapest

eelde airport

Overweegt u om een vakantie naar Budapest te boeken, bijvoorbeeld voor een stedentrip of een wat langere vakantie? Dan kunt u eenvoudig een vlucht boeken vanaf Eindhoven naar Budapest. Vliegen is namelijk de snelste manier om in Budapest te komen. Met een leuke aanbieding kunt u voordelig vliegtickets boeken naar deze prachtige hoofdstad van Hongarije. Dat belooft een ervaring te worden om niet meer te vergeten!

Bekijk de beschikbaarheid van de vliegtickets

cheaptickets vliegtickets

De afstand tussen Eindhoven Airport en Budapest

De afstand tussen Eindhoven Airport en Budapest bedraagt 1.072 kilometer. Wilt u vanaf vliegveld Budapest-Franz Liszt naar het centrum reizen, dan dient er een afstand overbrugd te worden van 17,244 kilometer. De snelste manier om hier te komen, is door middel van de snelbus en de metro. Uiteraard kan er ook een taxi worden besteld vanaf het vliegveld en zijn er mogelijkheden genoeg om een taxi te huren.

De duur van de vlucht

Een directe vlucht vanaf Eindhoven Airport naar Budapest duurt 2 uur. De totale reisduur naar Budapest kan uiteraard langer duren. Dit heeft alles te maken met de plaats waar u woont in Nederland. Bovendien moet u vanaf het vliegveld ook nog richting het hart van Budapest vertrekken, bijvoorbeeld als u een hotel heeft geboekt.

Welke maatschappijen verzorgen de vlucht vanaf Eindhoven Airport?

Vanaf Eindhoven Airport worden rechtstreekse vluchten aan naar de luchthaven in Boedapest. Een maatschappij die vliegreizen verzorgt tussen Eindhoven Airport en Budapest is de Hongaarse maatschappij Wizz Air. Het is altijd verstandig om bepaalde acties en aanbiedingen in de gaten te houden zodat u zo voordelig mogelijk naar Budapest vliegt.

Bekijk de prijzen van de vliegtickets
Boek uw vliegtickets online vanaf Eindhoven naar Budapest

Het boeken van vliegtickets naar Budapest doet u gemakkelijk online. Door op een leuke aanbieding in te gaan, kunt u flink wat geld besparen dat u kunt uitgeven tijdens leuke uitjes in Budapest. Want natuurlijk moet u er een fijne tijd van maken als u uiteindelijk in Budapest bent. Er is genoeg te ondernemen op het gebied van cultuur en ontspanning in deze Hongaarse hoofdstad. Kortom, boek uw tickets online en geniet van een welverdiende vakantie.

cheaptickets vliegtickets