Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Eindhoven Airport ✈ Berlijn

eelde airport

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en kent een zeer rijke geschiedenis. In de eerste plaats natuurlijk vanwege de Tweede Wereldoorlog. Tegenwoordig is het misschien wel de meeste creatieve en vrije plek van Europa. Dat uit zich in de vele musea, kunstwerken en het straatbeeld. Berlijn ligt relatief dicht bij Nederland en is vanuit Eindhoven perfect te bereiken met het vliegtuig.

Bekijk de beschikbaarheid van de vliegtickets

cheaptickets vliegtickets

Waarom naar Berlijn?

Berlijn is al jaren een populaire bestemming voor een stedentrip en dat is niet zomaar. Je kunt er voor van alles terecht. Denk hierbij aan uitgaan, winkelen, cultuur opsnuiven of sportief je lol op. Enkele bekende toeristische attracties zijn de oude Berliner Fernsehturm op Alexanderplatz, de dierentuin, de Reichstag en natuurlijk het monument voor slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

De restanten van de Berlijnse Muur zijn indrukwekkend. Beschildert en beschreven met veelal politieke spotprenten en boodschappen is het iets wat je je leven lang niet meer zult vergeten. Ook in de stad vind je veel graffiti, vooral op de zijkanten van grote gebouwen.

Wie honger heeft kan terecht bij een van de vele eetgelegenheden, waar niet alleen Duitse gerechten geserveerd worden. Een beetje zoeken leert al snel dat je in Berlijn nagenoeg de hele wereldkeuken terug kunt vinden.

Bekijk de prijzen van de vliegtickets

Vluchtinformatie

De Duitse hoofdstad ligt slechts op iets meer dan 550 kilometer van Eindhoven, wat neerkomt op een kleine drie kwartier vliegen. Dat is zo kort dat als het vliegtuig eenmaal op hoogte is de landing alweer in kan zetten. Onderweg geniet je van een prachtig uitzicht over Duitsland. Als je aangekomen bent en uitstapt kun je direct de stad in om je te laven aan de vele winkels en het lekkere eten.

Wie vliegt erheen?

Als je van Eindhoven naar Berlijn vliegt kun je gebruikmaken van 'ons eigen' Transavia. De bekende luchtvaartmaatschappij gaat meerdere keren per week die kant op en draagt zorg voor een veilige en prettige reis. Houd je ogen goed open, want het alleen al het uitzicht tijdens de landing is prachtig. Wat eens een grauwe stad was is nu een bruisende bol van energie en kleuren.

cheaptickets vliegtickets