Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Eindhoven Airport ✈ Alicante

eelde airport

Alicante is een stad in het Spaanse Valencia, waar jaarlijks vele Nederlanders naartoe gaan voor een zonnige vakantie. Ben jij ook van plan om naar Alicante te gaan en wil je meer informatie over de reis naar deze bestemming? Lees dit artikel dan goed door, want in onderstaande tekst lees je meer over de hemelsbrede afstand tussen Eindhoven en Alicante, de vluchtduur van het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in Alicante en de vliegmaatschappijen die vluchten aanbieden van Eindhoven naar Alicante.

Klik hier voor de vluchten vanaf Eindhoven naar Alicante

cheaptickets vliegtickets

De hemelsbrede afstand tussen beide steden

De hemelsbrede afstand tussen de Nederlandse stad Eindhoven in Brabant en de Spaanse stad Alicante in de regio Valencia, betreft een afstand van 1529 kilometer. Deze afstand is dus anders dan de afstand die je met de auto af dient te leggen om naar Alicante te gaan, want deze afstand is 1956 kilometer.

De duur van een vlucht naar Alicante

Om naar Alicante te vliegen vanuit Eindhoven, ben je gemiddeld 2.5 uur onderweg. Dit wil zeggen dat je 2.5 uur in het vliegtuig zit om van het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in de Spaanse stad Alicante te reizen. De tijd die je kwijt bent aan het inchecken voor een vlucht en het boarden op het vliegveld zijn niet bij de vluchtduur opgeteld. Hier dien je dan ook rekening mee te houden bij het boeken van een vlucht naar Alicante.

De vliegmaatschappijen die een vlucht naar Alicante aanbieden

logo transavia

Er zijn verschillende vliegmaatschappijen die een vlucht van het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in Alicante aanbieden. Zo is het ten eerste mogelijk om een vlucht naar Alicante te boeken bij de vliegmaatschappij Transavia. Daarnaast is het tevens mogelijk om een vlucht te boeken bij de vliegmaatschappij RyanAir, om direct naar Alicante te vliegen vanuit Eindhoven. En wil je niet bij Transavia of RyanAir boeken, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om een vlucht te boeken waarbij je over dient te stappen.

Conclusie

Kortom, de hemelsbrede afstand tussen Eindhoven en Alicante is een afstand van ongeveer 1529 kilometer. Om deze afstand af te leggen, dien je ongeveer 2.5 uur in het vliegtuig te zitten vanaf het vliegveld in Eindhoven naar het vliegveld in Alicante. Je kunt jouw vlucht boeken bij drie verschillende vliegmaatschappijen, namelijk Transavia en RyanAir. Deze vliegmaatschappijen vliegen allemaal direct naar de Spaanse stad, dus je hoeft niet tussendoor over te stappen om naar Alicante te vliegen vanuit Eindhoven.

cheaptickets vliegtickets