Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Eelde ✈ Londen Southend

eelde airport

De luchtvaartmaatschappij Flybe vliegt elke dag van de week, met uitzondering van zaterdag, vanaf het vliegveld van Eelde naar het vliegveld Londen Southend. De vlucht begint elke dag waarop gevlogen wordt in Londen. Daarnaast zit er tussen de vlucht op zondag en de doordeweekse dagen een verschil in vertrekttijden.

Vluchtduur van Eelde naar Londen

Je bent voor een vlucht vanaf Groningen naar Londen zo’n 1 uur en 20 minuten kwijt. Zoals wordt deze verbinding door 1 vliegtuig per (vlucht)dag gerealiseerd. De vlucht stijgt op in Londen, vliegt naar Eelde Airport en zal hier zo’n 3 uur later weer op Londen Southend landen.

Klik hier voor de vluchten vanaf Eelde naar Londen

cheaptickets vliegtickets

Flybe

De vliegmaatschappij Flybe vliegt vanaf Eelde Airport naar Londen. De vloot kent een omvang van circa 70 vliegtuigen en doet in totaal rond de 100 bestemmingen aan en heeft haar basis gevestigd op het vliegveld Exeter International Airport. In 1969 werd Intra Airways opgericht, tien jaar na de oprichting werd de naam omgedoopt tot Jersey European Airways en in 2000 tot de naam British European. 2 jaar later, in 2002, had Walker Aviation een meerderheid van de vliegmaatschappij in handen en wijzigde de naam in Flybe.

Vanaf Londen Southend naar Londen City

Wanneer je op Londen Southend bent geland dan betekent het nog niet dat je even de Big Ben kan bekijken. Londen is namelijk qua oppervlakte te vergelijken met de provincie Utrecht. Londen Southend ligt op een afstand van circa 65 kilometer van het centrum van Londen. Een auto huren is niet echt een praktische oplossing. In een drukke stad als Londen zal het je na de vlucht waarschijnlijk veel energie kosten om op je bestemming te komen, mede door het feit dat je in Engeland aan de linkerzijde van de weg rijd.

Boek hier je vliegtickets naar Londen toe, vanaf Eelde airport

Bus, Trein of Taxi

Afhankelijk waar je moet zijn en hoe snel je hier wenst te zijn kan je gebruik maken van de Bus of de Trein vanaf het vliegveld Londen Southend. Het is echter wel erg kostbaar om een Taxi vanaf het vliegveld naar de binnenstad van Londen te rijden, je bent hier al snel zo’n 100 pond, dus ongeveer 125 euro, voor kwijt.

De bus is met name interessant als je in de nabijheid van het vliegveld moet zijn. Wanneer je echt in het centrum van Londen moet zijn kan je beter voor de trein kiezen. Je bent vanaf het vliegveld een klein uurtje onderweg naar het centrum van Londen en je betaald hier als volwassene iets meer als 20 euro voor een enkeltje. Een treinticket voor een kind kost normaliter de helft.

cheaptickets vliegtickets