Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Vliegtickets Dusseldorf

dusseldorf airport

Vanaf het internationale vliegveld Dusseldorf kun je naar vrijwel alle grote steden in Europa vliegen en bovendien wereldwijde bestemmingen, zoals New York, Beijing en Gran Canaria bezoeken. Bijna honderd internationale luchtvaartmaatschappijen landen er op dit vliegveld.


Parkeren bij Dusseldorf Airport

parkeren dusseldorf airport

Heb jij Vliegtickets Dusseldorf geboekt en kom je met de auto naar het vliegveld, dan kun je gebruik maken van één van de 20.000 parkeerplaatsen. Wil je er zeker van zijn, dat er plaats is in een specifieke parkeerzone, dan bestaat er de mogelijkheid om online te reserveren. Dit kan maximaal een dag voorafgaand aan de vertrekdatum. Tussen welke parkeerzones kun je kiezen? Er zijn drie parkeermogelijkheden, namelijk de oranjezone, de gele en de rode. Elke parkeerplaats heeft een eigen doel en een daarbij behorend tarief. Liever niet zelf parkeren? Laat jouw auto dan parkeren door de Valet-Parkeer-Service.

> Parkeren bij Dusseldorf Airport

Parkeerzones

De oranje parkeerzone bevindt zich op loopafstand van de vertrekhal en is daarom geschikt voor het wegbrengen en ophalen van mensen met Vliegtickets Dusseldorf. De parkeertijd bedraagt maximaal een half uur. Moet jij zelf op zakenreis of ga je enkele dagen er tussenuit, dan kun je parkeren in de gele parkeerzone. In de rode parkeerzone geldt een voordeeltarief voor vakantiegangers en deze plaatsen kunnen dan ook langer worden gebruikt. Zowel bij de gele, als de rode parkeerzone brengt een shuttlebus passagiers naar de vertrekhal. Beschik je over een invalidenparkeerkaart, dan kun je gratis parkeren.

Passagiers/gasten van Dusseldorf Airport

Dusseldorf Airport heeft een divers aanbod aan voorzieningen, zoals winkels, restaurants en medische faciliteiten. Daarnaast is er ook een bank, gedenkruimte en loungeruimte aanwezig op het vliegveld. Heb je dus Vliegtickets Dusseldorf, dan kun je voorafgaand aan je reis naar hartenlust shoppen of nog even snel langs de reisgeneeskunde gaan. Mocht je nog bepaalde medicatie nodig hebben voor een reisbestemming, dan kun je die bij de apotheek ophalen en met medepassagiers afspreken op een speciaal trefpunt. In de supermarkt kunnen de laatste boodschappen worden gedaan en bij het depot kun je belangrijke documenten, sleutels of andere bagage in bewaring geven.

Hotels nabij Dusseldorf Airport

van der valk airport hotel

Wil je een bezoek brengen aan Dusseldorf of heb jij Vliegtickets Dusseldorf en moet je heel vroeg vertrekken, dan is er een groot aanbod aan drie, vier of vijf sterrenhotels in een straal van vijf kilometer van airport Dusseldorf. Het dichtstbijzijnde hotel, Sheraton Düsseldorf Airport Hotel, ligt op slechts 200 meter van het vliegveld en is door gasten beoordeeld als heel goed. Wil je liever een appartement huren, dan is dat ook mogelijk. Airport Apartment ligt 1,7 kilometer van het vliegveld af en is beoordeeld als een fantastisch appartement.

> Hotels nabij Dusseldorf Airport

Zakelijke mogelijkheden bij Dusseldorf Airport

De luchthaven Dusseldorf biedt ook mogelijkheden voor vergaderingen, conferenties en grote evenementen. Niet alleen met Vliegtickets Dusseldorf, maar ook met een goede aansluiting op streek en regionaal vervoer kunnen internationale zakenlieden elkaar op de luchthaven treffen. De conferentiezaal ligt op één minuut loopafstand van de vertrekhal. Het beursterrein en het centrum van de stad Dusseldorf zijn met openbaar vervoer binnen tien minuten bereikbaar.