Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Dusseldorf Airport adres

dusseldorf airport

Düsseldorf International Airport ligt in Noordrijn-Westfalen, op acht kilometer afstand van de stad. De luchthaven verwerkt meer dan 215.00 vluchten en ruin achttien miljoen passagiers. Het is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland.


Goed bereikbaar

adres dusseldorf airport

Vooral wanneer je in het oosten van het land woont, dan is het een aanrader om vanaf deze airport op reis te gaan. Düsseldorf wordt omgeven door verschillende wegen. De luchthaven is dan ook goed bereikbaar met de auto. De airport heeft een eigen afrit en een directe verbinding met de A44.

Bereikbaarheid vanuit de richting Arnhem

Vanaf Arnhem is de luchthaven bereikbaar via de A12 richting Oberhausen/Keulen. Bij het klaverblad Breitscheid neem je de afslag naar de A52 richting Düsseldorf tot het klaverblad Düsseldorf-Nord. Hier neem je de afrit richting de luchthaven.

Bereikbaarheid vanuit de richting Heerenveen

Wanneer je vanuit de richting Heerenveen komt dan bereik je de airport via de A9, richting Amsterdam. Bij het Knooppunt Holendrecht neem je de afslag richting Utrecht op de A2. Bij het Knooppunt Oudenrijn neem je de afslag richting Arnhem, de A12. Hier neem je bij het klaverblad Düsseldorf-Nord de afslag richting de luchthaven.

Bereikbaarheid vanuit de richting Heerlen

Vanuit de richting Heerlen neem je de A76 richting Anken. Bij het klaverblad Aken neem je de afslag naar de A44 richting Mönchengladbach tot aan het klaverblad Jackerath. Hier neem je de A61 richting Mönchengladbach tot aan het klaverblad Krefeld/Meerbusch. Hier neem je de afrit richting de luchthaven.

Bereikbaarheid vanuit de richting Roermond

Vanaf Roermond bereik je de luchthaven via de A52 richting Düsseldorf. Op het verkeerknooppunt Neersen wissel je van autosnelweg. Je neemt hier de A44 richting de luchthaven.

Navigatiesysteem

Heb je een navigatiesysteem? Type hier dan in ‘Düsseldorf bestemming luchthaven’. Zo rijd je direct in een keer goed.

Openbaar vervoer naar Dusseldorf Airport

Ook met het openbaar vervoer is de airport heel goed bereikbaar. Vanuit Nederland reis je met de ICE International trein naar Düsseldorf Hauptbahnhof. Vanaf hier stap je over op de trein naar de airport.