Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Vliegtickets Vergelijken

Vliegtickets per bestemming vergelijken

Wanneer je ergens na toe wil vliegen en je bestemming dus al bepaald of uitgekozen heb dan hoef je niet de tekst rondom je bestemming meer te lezen. Speciaal voor deze mensen is deze vliegtickets vergelijkings pagina erg handig. Zo kan je snel kijken wat de goedkoopste prijzen zijn naar je bestemming bij verschillende vliegticket websites. Deze vergelijker is overigens nog wel in ontwikkeling, zo zijn alle reeds toegevoegde vliegbestemmingen ook toegevoegd aan deze pagina. Hiermee trachten wij om begin 2013 voor veel Europese bestemmingen de vliegtickets te kunnen vergelijken.


stadsgezicht van barcelona
Image by Vichaya Kiatying-Angsulee at FreeDigitalPhotos.net

Vliegtickets vergelijken Barcelona

Barcelona is een stad die niet te missen is tussen de Europese topbestemmingen. De stad waar je kan genieten van architectuur, de vele gezellige terasjes, de gezellige markten en nog veel meer dingen die het toerisme voor Spanje aantrekkelijk maakt. Wanneer je naar kiest voor het vergelijken van vliegtickets naar Barcelona dan raden we je aan om te kijken waar je naar toe vliegt. Het vliegveld Barcelona Airport ligt namelijk betrekkelijk dichtbij Barcelona, Airport Girona ligt echter een stuk verder wel. Na de laatst genoemde vliegen veel Low Budget vliegmaatschappijen, maar je bent dus wel langer onderweg wanneer je eenmaal in Spanje gearriveerd bent. Let hier dus op tijdens en vergelijken en reserveren.

> Goedkope vliegtickets vergelijken, Barcelona

Vliegtickets vergelijken Turkije

de blauwe moskee in istanbul
Image by Suat Eman at FreeDigitalPhotos.net

Turkije is een grote trekpleister voor Nederlandse toeristen. Niet alleen Istanbul is een populaire vliegbestemming, met bezienswaardigheden als Topkapi paleis, Hagia Sofa en de blauwe moskee. Maar ook Antalya, een zeer populaire plaats in de Turkse Riviera. Een stad meteen rijk verleden en daarnaast ook nog eens mooie stranden. Aan de Egeïsche kust van Turkije zijn ook vliegtickets te vergelijken naar bijvoorbeeld Bodrum. Bodrum staat al zeer lange tijd bekendt om haar mooie baaien, maar ook de mooie stranden, winkeltjes en niet te vergeten het nachtleven trekken elk jaar weer vele toeristen.