Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Vliegticket websites


Cheaptickets.nl

cheaptickets

CheapTickets.nl is de grootste online reisagent van Nederland. En sinds de start van het bedrijf in 2001 weten inmiddels per dag duizenden mensen ons te vinden. Wat resulteerd in meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Sinds de grote fusie van 2011 is CheapTickets.nl een onderdeel geworden van Travix international en daarmee een wereldwijde speler geworden.

Meer dan alleen een website

De site is overzichtelijk en na het ingeven van een zoekopdracht worden binnen enkele seconden alle mogelijkheden getoond. Alle airlines, inclusief de lowcostmaatschappijen, in één duidelijk overzicht.

In 5 simpele stappen maakt u een boeking bij Cheaptickets:
  • U geeft aan waar u naartoe wilt.
  • Vervolgens worden in stap 2 de voordeligste tarieven getoond.
  • In stap 3 vult u uw gegevens in.
  • In stap 4 betaalt u en in stap 5 ziet u een bevestiging van de zojuist gemaakte boeking.
  • Vervolgens ontvangt u per mail zowel de boekings- als eticketbevestiging.

Zo eenvoudig is het. Naast vluchten bieden we ook de beste deals op het gebied van hotel, autohuur, verzekeringen en complete vakanties.

Kwaliteit en veiligheid

Uiteraard is CheapTickets.nl aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de International Air Transport Association (IATA). Ook betalen is bij ons betrouwbaar. Er kan betaald worden middels iDEAL, Creditcard, telefonische spoedbetaling of door middel van Mister Cash.

Uitstekende service

Ons team staat dagelijks tot uw beschikking om u te voorzien van een antwoord op al uw vragen. Een bedje voor uw baby tijdens de vlucht? Vegetarische maaltijd? Vluchten wijzigen? Verkeerde naam ingevuld? We zoeken graag voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

De meest geboekte bestemmingen bij Cheaptickets van dit moment zijn:


World Ticket Center

worldticketcenter

In de afgelopen 29 jaar heeft World Ticket Center (WTC) zich weten te ontwikkelen tot één van de grootste, zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Met al meer dan één miljoen tevreden klanten en een zeer ruim assortiment aan reisproducten, behoort World Ticket Center tot een van de grotere spelers in de reisbranche.

Specialisatie

World Ticket Center is een specialist op het gebied van vliegtickets, wereldreizen, combitickets, maatwerk reizen, hotels, autohuur, stedentrips en nog veel meer reis gerelateerde producten.

Kwaliteit en Veiligheid

Ook is World Ticket Center lid van de SGR, IATA, PATA, BTP & ASTA om zo altijd een uitstekende service te bieden en de kwaliteit en veiligheid van haar producten te waarborgen.

Ondersteuning en hulp waar nodig

Al sinds de start in 1983 is World Ticket Center gevestigd in een prachtig, historisch grachtenpand in het centrum van Amsterdam. Dagelijks werken er meer dan 70 reisspecialisten om aan alle reiswensen van de klant te voldoen. Klanten kunnen via het reisbureau, telefoon, mail of de zeer gebruiksvriendelijke website reizen boeken, of voor vragen contact opnemen met een van de 70 reisspecialisten.

Zoover Award

Bovengenoemde is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. World Ticket Center is dan ook de trotse eigenaar van vele onderscheidingen. Zo heeft World Ticket Center zowel in 2011 (beste vliegticket site van Nederland) als in 2012 (populairste vliegticket site van Nederland) een Zoover Award gewonnen.

De meest geboekte bestemmingen bij Worldticketcenter van dit moment zijn: