Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vueling

Vueling Schiphol

Vueling is een populaire vliegmaatschappij voor de Spaanse bestemmingen. Je kunt met deze vliegmaatschappij op een goedkope wijze naar zonnige bestemmingen vliegen. Zeker in de zomermaanden zijn er veel vluchten beschikbaar naar bijvoorbeeld Ibiza, Alicante en Barcelona. Deze lowcostairline is in 2004 opgericht en ondertussen uitgegroeid tot een luchtvloot van rond de 80 vliegtuigen. Schiphol is een van de Nederlandse vliegvelden waarmee Vueling ondertussen naar 11 bestemmingen vliegt.

Bestemmingen met Vueling vanaf Schiphol

 • Alicante
 • Barcelona
 • Bilbao
 • Ibiza
 • La Coruna
 • Mallorca
 • Malaga
 • Rome
 • Santiago
 • Sevilla
 • Valencia
 • Vueling inchecken op Schiphol

  Wanneer je met Vueling vliegt en je wilt inchecken op het vliegveld zelf dan kan je in vertrekhal 3 inchecken en je bagage afleveren. Je zult voor de precieze balie de borden in de vertrekhal moeten raadplegen. Op je boekingsbevestiging staat wanneer je ingecheckt moet zijn en je bagage ingeleverd moet zijn. Houdt er rekening mee dat er een vertraging kan ontstaan naar Schiphol, daarom is het verstandig om hier op in te spelen. Een aantal opties geven we je graag mee.

  Hotelovernachting met parkeren en shuttle naar Schiphol

  Boek een park and shuttle overnachting bij een hotel nabij Schiphol. Hierbij kan je een dag van te voren naar het hotel rijden, waar je tijdens je afwezigheid in het buitenland je auto op de parkeerplaats van het hotel kan zetten. Daarnaast kan je gebruik maken van de shuttlebus welke tussen het hotel en de luchthaven Schilhol pendelt. Let bij het boeken op de maximale parkeerduur i.c.m. de overnachting en wanneer je moet inchecken (om te kijken of dit haalbaar is met de bustijden).

  Op tijd aanwezig zijn

  Daarnaast is het altijd verstandig om tijdig op het vliegveld aanwezig te zijn. Zo heb je voldoende tijd en rust alvorens je naar je vliegbestemming vertrekt. Hierbij is het wel verstandig om vermaak voor jezelf mee te nemen, om tijdens het wachten niet verveelt te raken. Hierbij kan je denken aan muziek, tijdschriften, boeken of misschien een leuk spelletje of film op de tablet.

  Het openbare vervoer

  Het openbaar vervoer rijdt normaliter vrij constant, soms is het verstandiger om met de trein te gaan als je hiermee bijvoorbeeld de spits op de snelwegen kan vermijden.

  Online inchecken voor Schiphol

  Wanneer je met Vueling vanaf Schiphol vertrekt dan is het tevens mogelijk om online in te checken. Dit is mogelijk vanaf 7 dagen alvorens je vanaf Schiphol vertrekt. Je kunt ook vlak voor vertrek nog inchecken, maar je moet er dan wel rekening mee houden dat je die minimaal 4 uur voor vertrek moet doen.

  Bagage van Vueling op Schiphol

  Wanneer je eenmaal bent ingecheckt dan verdwijnt de bagage zoals gebruikelijk op de lopende band. Maar vanaf dat moment zorgt een ander bedrijf als Vueling ervoor dat de bagage voor de vlucht wordt opgeslagen en op het juiste moment zal worden ingeladen. Zodat ook jouw bagage meegaat naar de vliegbestemming weer jij met Vueling naar toe gaat. Op Schiphol maakt Vueling gebruik van Aviapartner. Een groot bedrijf die op circa 35 Europese vliegvelden actief is. Om alles in goede banen te kunnen leiden zijn er rond de 6000 werknemers bij dit bedrijf actief.

  >Klik hier voor informatie over handbagage van Vueling