Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
united airlines

United Airlines

United Airlines is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Amerika. In oktober 2010 fuseerde United Airlines met Continental Airlines. United Airlines is lid van Star Alliance. Dit is de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. Het is een netwerk dat meer dan 21.000 vluchten aanbiedt naar 189 landen.

Bestemmingen

United Airlines biedt vluchten aan naar 370 bestemmingen in 59 landen. Vanaf Amsterdam wordt er vooral gevlogen naar bestemmingen in de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied.

ESTA-reistoestemming aanvragen

Voor een vlucht naar de Verenigde Staten met United Airlines die je van tevoren om toestemming te vragen om de Verenigde Staten te mogen betreden. Deze aanvraag wordt ook wel een ESTA-reistoestemming genoemd. Deze toestemming moet je ook aanvragen wanneer het om een tussenstop gaat. Dit kan je uiterlijk 72 uur voor vertrek doen.

Bagage

Als je naar de Verenigde Staten reist, dan geldt dan je gratis twee stuks bagage mag meenemen van maximaal 23 kg per stuk. De eerste ingecheckte bagage kost niets. Als je moet overstappen, dan wordt er voor de tweede ingecheckte bagage vaak een toeslag berekend. Elke passagier mag één stuk handbagage meenemen met de maximale afmetingen van 23x35x56 cm.

Inchecken

Je kunt bij United Airlines op de luchthaven inchecken, maar ook online. Het online inchecken is 24 uur voor vertrek mogelijk. Dit kan je doen met je bevestigingsnummer of ticketnummer. De boardingpass dien je uit te printen en op de luchthaven te laten zien. Je kunt ook gewoon inchecken bij de balie op de luchthaven. De minimale inchecktijd is afhankelijk van de bestemming.

Entertainment, shoppen, eten & drinken

Op de meeste vluchten kan je via een eigen scherm, films en televisieprogramma’s kijken, games spelen of muziek luisteren. Verder worden er tijdens de vlucht duty free artikelen aangeboden, als sterke dranken, sigaretten, sieraden en parfums. Ook kan je aan boord een maaltijd en wat te drinken bestellen. In de Economy Class wordt gebruik gemaakt van de à la carte service.