Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
thai airways

Thai Airways

Op reis naar het land van de glimlach? Dat kan je doen met de nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand. Je vliegt met deze luchtvaartmaatschappij snel naar Bangkok toe, maar dat is vanuit Nederland helaas meer mogelijk. Wel kan je met deze maatschappij vanaf Brussel vliegen, dat is momenteel de dichtsbijzijndste vliegveld waar Thai Airways gevestigd is.

Bestemmingen

Deze luchtvaartmaatschappij heeft een uitgebreid aanbod regionale vluchten naar Noord en Zuid Thailand. Daarnaast worden vele grote steden in het Midden Oosten, Azië, Noord Amerika, Zuid Afrika en Europa aangevlogen zodat je vakantie in het vliegtuig kan beginnen.

internationale bestemmingen van thai airways Bestemmingskaart van ThaiAirways.com in 2015

Inchecken

Inchecken kan online gebeuren vanaf 24 uur voor je vlucht vertrekt.

Handbagage en ruimbagage

extra bagage bijkopen bij thai airways

In regel wordt er voor de ruimbagage een onderscheid gemaakt tussen regionale en internationale vluchten. Hou rekening dat er nog een aparte regeling is voorzien voor vluchten van en naar de US en Canada.

Enkele richtlijnen. Voor regionale vluchten in Economy Class: 20 kilogram, Royal Silk Class: 30 kilogram. Voor de internationale vluchten geldt 20 kilogram voor de Economy Class passagiers en dat loopt op tot 40 kilogram voor de Royal First Class. Speciale memberships geven nog recht op extra, gratis kilo's bagage. Check de website van Thai Airways voor specifieke details.

Eén stuk handbagage per passagier wordt toegestaan met maximum afmetingen van 56 x 45 x 25 cm. Deze bagage mag niet meer wegen dan 7 kilogram.

Comfort

de stoelen van thai airways zijn met beeldscherm uitgevoerd

Thai Airways biedt een ruime keuze aan klassen. De zeer verzorgde Economy Class, met ruime beenruimte, biedt een uitgebreid persoonlijk entertainment systeem. Ook aan je kinderen is gedacht, een speciale verrassing ligt op hen te wachten.

In de Royal Silk Class en de Royal First Class wordt je pas echt in de watten gelegd. Het eerste biedt een lounge-office-bed met een super groot entertainment- en connectieaanbod. De Royal First Class is het neusje van de zalm waar je in Thaise stijl in semi-private suites reist.

Eten en drinken
de verzorging van de maaltijden bij thai airways

Yummy! Thai Airways werd al eens verkozen tot de luchtvaartmaatschappij met het beste eten. Geniet op je vlucht van de Thaise keuken door de inbegrepen maaltijdservice. Ook internationale menu's zijn beschikbaar. Wijnen, bieren, sterke dranken en niet-alcoholische drankjes zijn eveneens inbegrepen. Speciale maaltijden zoals halal of vegetarisch zijn uiteraard mogelijk.

Als Royal Silk Class en Royal First Class passagier kan je je maaltijden op voorhand reserveren en kiezen uit het gourmet menu dat speciaal voor Thai Airways werd ontwikkeld door beroemde chef-koks. Een heerlijk glas champagne staat klaar wanneer je aankomt in het vliegtuig.