Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
singapore airlines

Singapore Airlines

Singapore Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore. De thuishaven van de maatschappij is de luchthaven Changi. Sinds 2000 is Singapore Airlines lid van Star Alliance. Dit is een internationale luchtvaartalliantie. De service van Singapore Airlines is uitstekend. Je bent altijd verzekerd van een prettige en comfortabele reis. Je kunt vliegen in drie klassen. Dit zijn de Economy Class, Business Class en First Class.

Bestemmingen

Singapore Airlines biedt vluchten aan naar meer dan zestig bestemmingen in dertig landen. Vanaf Amsterdam vertrekken er vluchten naar de Verenigde Staten, Polen, Hongarije en Singapore.

Bagage

Passagiers die in Economy Class vliegen mogen gratis een koffer of tas meenemen van maximaal 20 kg, voor passagiers in de Business Class is dit 30 kg en voor de First Class geldt een maximum gewicht van 40 kg.

Handbagage

Voor passagiers die in de Economy Class vliegen, mogen maximaal één stuk handbagage meenemen van maximaal 7 kg. Passagiers die vliegen in de Business Class of First Class mogen twee stuks handbagage meenemen van maximaal 7 kg per stuk.

Online inchecken

Bij Singapore Airlines kun je online inchecken en op de luchthaven zelf. Het online inchecken is vanaf 48 uur tot twee uur voor vertrek mogelijk. Hierbij kan je je stoel reserveren en je instapkaart uitprinten. Op de luchthaven hoef je dan alleen nog maar je bagage af te geven.

Inchecken op de luchthaven

Je kunt er ook voor kiezen om op de luchthaven in te checken bij de balie van Singapore Airlines. De incheckbalie is vier uur voor vertrek geopend. Deze sluit veertig minuten voor vertrek.

Entertainment, eten en drinken

De service aan boord is heel goed. Zo kan je hier een overheerlijke maaltijd bestellen en gebruik maken van het audio- en videosysteem. Je kunt hiermee muziek luisteren en films en televisieprogramma’s bekijken. Zo gaat de vlucht dus lekker snel.