Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
onur air

Onur Air

De Turkse lowbudget luchtvaartmaatschappij Onur Air is in 1992 opgericht. De thuisbasis van Onur Air is de luchthaven Istanbul Atatürk. Deze luchthaven ligt in het Europese deel van Istanbul. In Nederland gebruikt Onur Air de naam Komfly. Jaarlijks vervoert de luchvaartmaatschappij ruim één miljoen passagiers. De vloot van Onur Air bestaat uit 33 toestellen.

Bestemmingen

Onur Air vliegt vanaf Nederland naar Izmir, Bodrum, Dalaman en Antalya in Turkije. De vliegmaatschappij biedt vluchten aan vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Bagage

Iedere passagier mag gratis 20 kg aan bagage meenemen. Voor baby’s is dit 10 kg. Dit is inclusief een buggy en/of een Maxi Cosi. Voor overbagage wordt een tarief van 8 euro per kg per enkele reis gerekend. Een bagagestuk mag niet meer wegen dan 32 kg.

Handbagage

Als handbagage mag je een tas meenemen met de maximale afmetingen van 50cmx40cmx20cm. Dit komt neer op 5 kg. Deze tas mag ook een laptop bevatten.

Inchecken

Onur Air biedt niet de mogelijkheid om online in te checken. Inchecken kan alleen bij de balies op de luchthaven. Op Schiphol vind je deze in vertrekhal 3. Op Eindhoven en Rotterdam vind je deze direct bij binnenkomst in de vertrekhal. Op Schiphol kan je vanaf 3 uur tot 50 minuten voor vertrek inchecken. Op Eindhoven en Rotterdam kan je dit doen vanaf 2,5 uur tot 50 minuten voor vertrek. Op alle luchthavens sluiten de incheckbalies 40 minuten voor vertrek.