Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
malaysia airlines

Malaysia Airlines

Malaysia Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Maleisië. Deze luchtvaartmaatschappij biedt een enorm hoge kwaliteit vluchten aan. De maatschappij staat voor comfort, luxe en het leveren van een hoge service. Vanwege de hoge kwaliteit heeft Malaysia Airlines de afgelopen tien jaar al meer dan honderd awards gewonnen. Voorbeelden van deze prijzen zijn de award voor Best Cabin Crew en die voor World’s Best Economy Class. Wanneer je een vlucht hebt geboekt bij Malaysia Airlines, dan weet je dus ook dat dit een zeer comfortabele en prettige reis wordt. Bij Malaysia Airlines heb je de keuze uit drie klassen. Dit zijn Economy Class, Business Class en First Class.

Bestemmingen

Malaysia Airlines biedt vluchten aan naar tal van bestemmingen in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië. Vanaf Amsterdam gaan er vluchten naar Kuala Lumpur. Wanneer je naar Australië vliegt, dan kan het voorkomen dat je eerst een vlucht hebt met Malaysia Airlines naar Kuala Lumpur en hier weer moet overstappen op een vlucht naar Australië.

Bagagevoorschriften

Voor elke klasse gelden er weer andere bagagevoorschriften. Zo mag je in de Economy Class gratis 20 kg aan ruimbagage meenemen, in de Business Class is dit 30 kg en in de First Class mag je gratis 40 kg meenemen aan bagage. Voor een kind mag je in elke klasse gratis 10 kg aan bagage meenemen. Ook voor het meenemen van handbagage gelden in elke klasse weer andere eisen. Wanneer je Economy Class vliegt dan mag je een stuk handbagage meenemen van 7 kg, in de Business Class en de First Class zijn dit twee stuks handbagage van elk 7 kg. Voor kinderen mag je 5 kg aan handbagage vervoeren.

Inchecken

Malaysia Airlines biedt verschillende mogelijkheden om in te checken. Ten eerste kan je dit doen bij de incheckbalie op de luchthaven. Verder kan dit ook bij de selfservice incheckdesk.

Online inchecken

Het is ook mogelijk online in te checken. Dit kan vanaf 48 uur tot 90 minuten voor de vertrektijd online in te checken. Zo kan je direct een goede zitplaats reserveren. Ook kan je tijdens het online inchecken al je maaltijdsvoorkeuren aangeven.