Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
jetairfly

Jetairfly

Het Belgische Jetairfly is de merknaam voor TUI Airlines Belgium. De luchtvaartmaatschappij is een onderdeel van TUI Travel, de grootste toerismegroep van de wereld die je wellicht wel kent van Arke of Arkefly.

Jetairfly vliegt sinds 2004. Hun focus? Onberispelijke service op de luchthaven en in het vliegtuig!

bestemmingen waar jetairfly naar vliegt

Bestemmingen

Jetairfly vliegt op 27 landen, voornamelijk in Europa, maar ook naar enkele verre vakantiebestemmingen zoals Cuba, de Dominicaanse Republiek, Jamaica en de Verenigde Staten. Bestemmingen die je allemaal zin doen krijgen in een heerlijke reis.

Inchecken

Online incheken kan bij Jetairfly. Geen wachtrijen aan de balie maar print wel je boarding pass af. Online inchecken kan vanaf 30 uur voor vertrek. Let op, voor vluchten naar Zanzibar en Turkije kan je niet online inchecken.

Handbagage en ruimbagage

Eén stuk handbagage mag elke passagier, vanaf twee jaar, gratis meenemen op het vliegtuig. Het stuk mag niet zwaarder zijn dan 10 kilogram en de afmetingen mogen niet groter zijn dan 55 x 40 x 20 cm.

ruimbagage gewicht limieten bij jetairfly

Voor je ruimbagage check je best je ticket. Algemene regel is dat elke passagier gratis 15 kilogram bagage mag meenemen op korte en middellange afstandsvluchten en 20 kilogram bij langeafstandsvluchten. Indien je reist met Comfort Service of de Premium Club dan vervoer je gratis 30 kilogram. De bagage mag verpakt worden in één of meer koffers of tassen. Je laat je bagage achter aan de bagage drop-off counter.

Comfort

Comfort Service wordt aangeboden op vluchten met bestemming USA uitgevoerd met de Boeing 767. Hier ga je voor een ruimere beenruimte in een aparte cabine, meer bagage en meer eten en drinken.

Premium Club

Premium Club wordt aangeboden op langeafstand bestemmingen die met de Dreamliner worden aangevlogen. Vooral de extra large beenruimte van 96,5 is fijn, maar je mag ook meer bagage meenemen en extra drank en een comfort reispakket verwachten.

heerlijk maaltijden wanneer je fly deluxe boekt Fly Deluxe

Verder kan je bij alle vluchten wat extra luxe bijboeken met Fly Deluxe. Je checkt dan apart in, gebruikt de fast lane, mag 25 kilogram bagage vervoeren en geniet van een glaasje champagne, een speciale maaltijd met een fles wijn of bier op de eerste rijen in het vliegtuig.

Wat eten we?

Bij lange afstandsvluchten zijn maaltijden en drankjes doorgaans inbegrepen. Voor de andere bestemmingen kan je een maaltijdservice (een verzorgde warme of koude maaltijd) reserveren. Een gratis niet-alcoholisch drankje is dan inbegrepen. Vanzelfsprekend is het tijdens de vlucht mogelijk om maaltijden, snacks en drankjes te bestellen en betalen bij de stewardessen.