Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
arkefly vliegtickets gambia

Arkefly Gambia

Een misschien niet zo bekende bestemming bij het grote publiek, maar zeer zeker de moeite waard is het prachtige Gambia. Met Arkefly naar Gambia is een mooie, voordelige mogelijkheid waar naast een indrukwekkende natuur ook mooie stranden te vinden zijn. Het Afrikaanse land aan de Atlantische Zee is binnen een ruime 6 uur aan te vliegen vanuit Amsterdam, een fijne vliegtijd voor een bijzondere bestemming!

Veelzijdig land

Gambia heeft heel wat de bieden aan toeristen die het land bezoeken. Zo is er een fraaie kuststrook genaamd Serrekunda, voor heerlijke zonuurtjes op het strand. Het land heeft een bijzondere flora en fauna en natuurlijk de mogelijkheid tot safari’s. Een vakantie in Gambia is erg veelzijdige te noemen, het heeft zowel de zon, zee en strand factor als een enorme belevingsfactor. Ideaal om het met elkaar af te wisselen

arkefly vliegtickets

Voordelig vliegen

arkefly

Met Arkefly naar Gambia vliegen is zeer voordelig, zowel in de zomer als wintermaanden. Al vanaf 428,- euro zijn er retourtickets verkrijgbaar, met vertrek vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van Gambia. In 6 uur en 15 minuten wordt de 4.700 kilometer afgelegd en geland op de internationale luchthaven van Banjul, gelegen op 24 kilometer van de stad. De luchthaven is centraal gelegen, de Serrekunda kunststrook is 13 kilometer verderop!

Boek je vliegtickets bij Arkefly

Comfort

Om de vlucht met Arkefly naar Gambia nog comfortabeler te maken is er de keuze uit 3 klassen, te kiezen tijdens het reserveren van de vlucht. Economy staat voor de beste deal, hiertoe behoort de voordeligste ticketprijs. Comfort staat voor extra beenruimte en de mogelijkheid tot het meenemen van extra bagage. Premium Comfort heeft naast extra beenruimte en bagage ook all-in service. Alle maaltijden, (alcoholische) dranken en snacks die worden aangeboden aan boord zijn inclusief.

Beschikbaarheid vlucht Arkefly naar Gambia controleren
Bagage

Arkefly heeft op de vluchten naar Gambia zeer voordelige voorwaarden betreft de ruimbagage. Bij Economy en Comfort is 20 kilo bagage 5,- euro per persoon, per enkele reis. Voor 30 kilo geldt een tarief van 15,- euro en voor 40 kilo een tarief van 25,- euro per persoon, per enkele reis. Bij de Premium class is ruim bagage tot 20 kilo geheel gratis. Op 1 april 2015 zullen de tarieven wijzigen, deze tarieven zijn tot 31 maart 2015 geldig. De voorwaarden voor de handbagage zijn als volgt; zolang de trolley of tas voldoet aan de afmetingen van 50x40x20 centimeter en in het bagagevak past mag het mee. Qua gewicht is er verder geen limiet vastgesteld.

arkefly vliegtickets