Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
arkefly vliegtickets dubai

Arkefly Dubai

Dubai is de laatste jaren uitgegroeid tot een moderne wereldstad in het Midden-Oosten. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer vraag is naar goedkope vliegtickets. Arkefly speelt hier op in door het aanbieden van meer vluchten tussen Amsterdam en Dubai.

Boek je vliegtickets bij Arkefly

Verbinding Amsterdam - Dubai

arkefly

Dit seizoen biedt ArkeFly Dubai vluchten aan op dinsdag, donderdag en zondag. Normaal gesproken vertrekken deze vluchten in de avond om vervolgens in de ochtend aan te komen in Dubai. Deze nacht kan je dus heerlijk slapen in het vliegtuig. Wil je vanuit Dubai terug vliegen naar Amsterdam, dan kan dat meestal op dinsdag, donderdag of zondag. Deze vluchten vertrekken vaak 's ochtends waardoor je, na een tussenlanding, meestal eind van de middag weer in Amsterdam bent. Het vliegveld waar alle Arkefly Dubai vluchten landen en weer vertrekken is het nieuwe Dubai World Central (DWC) vliegveld. Hemelsbreed is de afstand tussen Amsterdam en Dubai 5175 km.

arkefly vliegtickets

Bagage

Bij ArkeFly vinden we het belangrijk dat u nergens over hoeft te stressen voordat u lekker op vakantie gaat. Met onze vernieuwde Arkefly bagageregels spelen we hier dan ook op in. Zo is er geen maximum gewicht voor uw handbagage zolang deze de maximum afmetingen van 50x40x20 cm niet overschrijdt. Voor een klein bedrag extra kunt u ook ruimbagage van 20, 30 of 40 kg bijboeken. Speciale wensen zijn in overleg ook altijd mogelijk. Zo is het geen enkel probleem wanneer u met één koffer naar Dubai reist en op de terugweg twee koffers bagage meeneemt.

Beschikbaarheid vlucht Arkefly naar Dubai controleren

Veelzijdige wereldstad

Dubai is een stad van uitersten waarin de traditionele Arabische cultuur zich zichtbaar vermengt met moderne invloeden. Zo vind je in Dubai het hoogste gebouw ter wereld en het grootste overdekte winkelcentrum, maar ook het bekende palmeiland en prachtige witte stranden. Dubai is dus de ideale bestemming om een stedentrip met een strandvakantie te combineren. Ook voor de sportieve vakantieliefhebbers is er meer dan genoeg te beleven in Dubai: duiken met prima temperaturen, sandboarden in de woestijn of ga een dagje skiën in en enige indoor skihal van het Midden-Oosten. Kortom, een ArkeFly Dubai vliegticket is de eerste stap richting een veelzijdige vakantie.

arkefly vliegtickets