Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
arkefly vliegtickets cuba

Arkefly Cuba

Wie van een zonnige, warme vakantiebestemming houdt en het leuk vindt om wat verder te reizen dan naar Spanje, kan zijn of haar vakantie doorbrengen in het zonnige vakantieland Cuba. Van prachtige stranden tot tabaksplantages, je vindt het allemaal in Cuba. En omdat de temperatuur in de zomer gemiddeld boven de 30 graden ligt, is het ook voor de zonliefhebbers prima vertoeven in dit zonnige oord.

Met Arkefly naar Cuba vliegen

arkefly

Arkefly is één van de vliegmaatschappijen die naar Cuba vliegt. Zo biedt Arkefly tientallen verschillende vakanties inclusief vlucht naar Cuba aan, waarbij je zelf kunt kiezen hoe lang je naar Cuba gaat. In dit artikel lees je meer over de vlucht naar Cuba met Arkefly.

Boek je vliegtickets bij Arkefly

De kosten van de vlucht

Hoe duur een vlucht naar Cuba exact is, is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard verschilt het per seizoen, maar ook van het vliegveld waar de vlucht vanuit Nederland aankomt. Hierbij heb je bij het boeken van de vlucht de keuze uit de plaatsen Holguin en Varadero. Zo betaal je voor een retourvlucht vanuit Amsterdam naar Holguin in het hoogseizoen ongeveer 1.200 euro, terwijl je voor een retourvlucht vanuit Amsterdam naar Varadero in het hoogseizoen ongeveer 1.170 euro betaalt. Beide prijzen zijn per persoon berekend.

arkefly vliegtickets

De bijkomende kosten van de vlucht

Naast de prijs van de tickets, dien je ook rekening te houden met de kosten die je hebt voor het meenemen van bagage. Zo betaal je per enkele reis voor een koffer van 20 kilo een bedrag aan 8 euro in de Economy class, voor een koffer van 30 kilo een bedrag van 20 euro per enkele reis en voor een koffer van 40 kilo een bedrag van 30 euro per enkele reis. Het meenemen van handbagage is gratis en de handbagage is niet verbonden aan een specifiek gewicht. Tot slot worden er nog 20 euro aan boekingskosten bij de prijs van de vliegticket opgeteld.

Beschikbaarheid vlucht Arkefly naar Cuba controleren
Algemene informatie over de vlucht met Arkefly naar Cuba

Vlieg je met Arkefly naar Cuba, dan kun je alleen vanuit Amsterdam vliegen en aankomen in de Cubaanse steden Holguin of Varadero. De hemelsbrede afstand tussen Amsterdam en Holguin is 7.592 kilometer en de hemelsbrede afstand tussen Amsterdam en Varadero is 7.729. Zo zit je 10 uur in het vliegtuig om naar het Frank Pais Airport (HOG) in Holguin te komen en is de vluchtduur van Amsterdam naar Varadero tevens rond de 10 uur.

arkefly vliegtickets