Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
arkefly vliegtickets cancun

Arkefly Cancun

arkefly

Cancun, witte stranden en kristalhelder water. Een rijke historie en een schitterende natuur. Dit alles gelegen op een afstand van ongeveer 8.400 kilometer van Amsterdam op het schiereiland Yucatan in het zuidoosten van Mexico. Ver weg? Dat valt best wel mee. Gaat u met Arkefly naar Cancun, dan bent u in ongeveer 10 uur op uw plaats van bestemming.

Boek je vliegtickets bij Arkefly

Cancun, voor een actieve vakantie

Een tropisch klimaat met het hele jaar door temperaturen tussen de 20 en 33 graden Celsius. Dit maakt Cancun tot een paradijs voor zon- en zwemliefhebbers. Er zijn volop mogelijkheden voor snorkelen en duiken, maar u kunt ook tochten maken op een zeilboot en ook het vissen in de Cariben is een onvergetelijke ervaring. Voor liefhebbers van een bruisend nachtleven zijn er volop mogelijkheden in deze stad. Er zijn tal van nightclubs en discotheken, waar bekende dj's als onder andere 50 Cent, Tiesto en Paul van Dyk optreden.

Cancun, voor als u het wat rustiger wilt

De uitgestrekte standen maken Cancun tot een goede bestemming voor families met kinderen. Cultuurliefhebbers hebben de kans om de cultuur van Maya's, Azteken en Tolteken van dichtbij te bewonderen. Voor de natuurliefhebbers worden er vele eco-excursies georganiseerd naar de diverse nationale parken en natuurgebieden.

arkefly vliegtickets

Met Arkefly is Cancun comfortabel dichtbij

Arkefly is er voor iedereen dus u kunt kiezen uit verschillende services, al naar gelang uw wensen.

  • Economy. Voor iets meer dan 500 euro boekt u al een retourvlucht naar Cancun. Een goede deal! De beenruimte bedraagt 76 centimeter en handbagage met een totale afmeting tot 50x40x20 centimeter gaat zonder probleem met u mee. Voor ruimbagage betaalt u apart, afhankelijk van het gewicht.
  • Comfort Class. Als Economy, maar u krijgt de beschikking over 84 centimeter beenruimte.
  • Premium Comfort Class. Als Comfort Class, maar met een beenruimte van 94 centimeter en een all-in service: drankjes en snacks inclusief. U mag tot 20 kilo bagage gratis meenemen en u krijgt de beschikking over het Persoonlijk Entertainment Programma.
  • Star Class. Als Premium Comfort Class, maar met 114 centimeter beenruimte! U mag tot 40 kg bagage gratis meenemen. U krijgt onbeperkt toegang tot de Schiphol Lounge, van waaruit u met priority kunt boarden.
Controleer de beschikbare vliegtickets van Arkefly
Wanneer kunt u met Arkefly naar Cancun?

Elke woensdag en zaterdag vertrekken er vluchten naar Cancun. We landen op de luchthaven Aeropuerto Internacional de Cancún, welke zich op ongeveer 14 kilometer van de badplaats bevindt.

Omboeken

Heeft u een Economy vlucht geboekt en u wilt het tóch iets luxer? Geen probleem: tot 48 uur voor vertrek kunt u services reserveren en bijboeken, zodat het u tijdens de vlucht aan niets ontbreekt.

arkefly vliegtickets