Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Vliegen vanaf

Vliegen vanaf Nederland

 • eelde airportEelde Airport

  Eelde is het vliegveld in het noorden van Nederland. Ook wel Eelde Groningen genoemd. Je hebt met deze airport echter wel beperkingen wat vliegbestemming betreft. Echter is deze airport in Groningen voor mensen die in het noorden van Nederland wonen een perfecte optie wanneer ze naar één van de bestemmingen vliegen waar je vanaf Eelde naar toe kan vliegen.

  Vliegen vanaf Eelde kan o.a. naar; Dalaman, Gran Canaria, Innsbruck, Kreta, Malaga, Mallorca, Milaan, Pisa, Rome.

 • eindhoven airportEindhoven Airport

  Eindhoven Airport is een klein vliegveld in Nederland. Maar daarom niet minder in trek. Vooral mensen uit Limburg en Noord Brabant kiezen snel voor dit vliegveld. Dit omdat het voor qua reistijden naar het vliegveld een betere optie is. Daarnaast vliegen er vanaf het vliegveld ook Low Cost Airlines als Ryanair. Dit is een reden waarom er veel reizigers uit de rest van Nederland naar Eindhoven toekomen om vanaf hier naar hun bestemming te vliegen.

  Vliegen vanaf Eindhoven kan o.a. naar; Barcelona, Berlijn, Istanbul, Kopenhagen, London, Madrid, Malaga, Malta, Marrakesh, Napels, Nice, Pisa, Praag, Riga, Rome, Sofia, Stockholm, Tenerife, Valencia, Warschau.

 • maastricht airportMaastricht Airport

  Maastricht Airport is een vliegveld in Nederland wat qua aanbod van bestemmingen met Eelde vergeleken kan worden. Echter is het grote verschil dat deze luchthaven helemaal aan de andere kant van het land is. Vanaf Maastricht kan je naar verschillende interessante bestemmingen in Engeland, Italië, Spanje en Turkije vliegen. Daarnaast kent het ook weer de voordelen van kleine luchthavens, zo is het bijvoorbeeld stukken rustiger in vergelijking met een groot vliegveld als Schiphol.

  Vliegen vanaf Maastricht kan o.a. naar; Alicante, Antalya, Barcelona, Faro, Kreta, Londen, Malaga, Mallorca, Milaan, Pisa, Tenerife.

 • rotterdam airportRotterdam Airport

  Rotterdam Airport, het vliegveld waar je met Transavia vele bestemmingen kunt bereiken! Deze Low Cost Airline biedt namelijk veel van haar vluchten aan vanaf Rotterdam. Transavia heeft haar thuisbasis in Schiphol, maar is op het vliegveld Rotterdam Airport vaak te zien. Qua omvang is het vliegveld het beste te vergelijken met Eindhoven.

  Vliegen vanaf Rotterdam kan o.a. naar; Barcelona, Faro, Genève, London, Madrid, Milaan, München, Nice, Mallorca, Praag, Rome, Salzburg, Split, Tenerife, Wenen.

 • schiphol airportSchiphol Airport

  Schiphol, met gemak het grootste vliegveld in Nederland. Het heeft zelfs potentie om te stijgen op de wereldranglijst. Daarom ook dat er grootse plannen zijn vanuit het vliegveld zelf. Maar de locatie brengt echter beperkingen met zich mee, waardoor uitbreiden een moeilijk kwestie is. Aan de andere kant is het al zo perfect geregeld, zo is de treinverbinding tot onder de Terminal geregeld. Je hoeft dus niet met de bus naar het vliegveld te rijden, maar je kunt met de trein tot aan Schiphol komen. Daarnaast is het parkeren ook geen enkel probleem. Naast de vele parkeerplaatsen die schiphol kent kan je er ook nog voor kiezen om je auto bij een bedrijf te parkeren die valet parking voor Schiphol aanbied.

Vliegen vanaf België

 • brussels airportBrussel Airport

  Brussel Airport is het grooste vliegveld van België. Wanneer je vanuit Nederland met een tussenstop vliegt wordt hier ook wel eens een landing gemaakt om meer passagiers aan boord te laten. Ook voor Nederlanders die dichtbij de Belgische grens wonen is het interessant om te kijken of ze wellicht vanaf Brussel kunnen vliegen. Brussel is overigens een mooie stad, wat je ook met een dagje Brussel zou kunnen combineren. Wanneer je er voor kiest om te vliegen vanaf Brussel dan weet je dat je vrijwel overal naar toe kan. Het is ook niet voor niets het grootste vliegveld van België.

 • charleroi airportCharleroi Airport

  Ten zuiden van het midden van België ligt het vliegveld Charleroi Airport. Jaarlijks verwerkt deze luchthaven zo'n 5 miljoen passagiers. Waarvan ook heel wat Fransen. Vandaar dat het vliegveld ook aardig wat bestemmingen kent. Er vliegen slechts 3 airlines vanaf het vliegveld, dit zijn: Arkyfly, Ryanair en Wizz air. De grootste deel van de bestemmingen wordt door de low cost airline Ryanair vertegenwoordigt.

  Vliegen vanaf Charleroi kan o.a. naar; Alicante, Barcelona, Canarische eilanden, diverse Griekse eilanden, Madrid, Nice, Mallorca, Milaan, Pisa, Rome.

 • vliegveld luikVliegveld Luik

  Ook voor Nederlanders welke in het zuiden van het land wonen is er nog een optie in België te vinden. Het vliegveld Luik ligt namelijk nabij het zuiden van de provincie Limburg. Vanaf Luik kan je met bijvoorbeeld de volgende airlines vliegen: Jet Air, Neckermann, Pegase, Thomas Cook. Het vluchtaanbod is echter wel beperkt, je kunt slechts een gedeelte van de Europese vliegbestemmingen bereiken.

  Vliegen vanaf Luik kan o.a. naar; Agadir, Alicante, Antalya, Bodrum, Ibiza, Izmir, Malaga, Marrakech, Tenerife.Vliegen vanaf Duitsland

 • bremen airportBremen Airport

  Voor het noorden van Nederland bestaat er ook een optie in Duitsland. Bremen Airport. Zo'n 130 kilometer vanaf de Nederlandse grens. Wil je dus niet naar Schiphol toe reizen dan is het ook een optie om met de auto of openbaar vervoer richting Duitsland te gaan en vanaf Bremen Airport te vertrekken. Je kunt onder anderen met de volgende airlines naar je eindbestemming vliegen vanaf Bremen: Air Berlin, KLM, Lufthansa, Pegasus, Sky Airlines Ryanair, Turkish Airlines.

  Vliegen vanaf Bremen kan o.a. naar; Alicante, Antalya, Barcelona, Canarische eilanden, Londen, Malaga, Mallorca, Milaan.

 • dortmund airportDortmund Airport

  Ten noord oosten van Dusseldorf ligt een andere optie in Duitsland, namelijk Dortmund Airport. Voor deze regio is het één van de belangrijkste vliegvelden, zoals wij bijvoorbeeld Eindhoven Airport kennen. Echter is Duitsland veel groter en zal het dus ook niet gek zijn dat het vliegveld groter is als Eindhoven Airport. Je kunt vanaf Dortmund met de volgende airlines vliegen: Air Via, Air Berlin, Corendon airlines, easyJet, Germanwings, Sky airlines, Sunexpress en Wizz airlines.

 • dusseldorf airportDusseldorf Airport

  Omgeving Dusseldorf kent 2 vliegvelden. Dit betreft het grotere vliegveld, Dusseldorf international. Onder Nederlanders minder populair, zij kiezen vaak voor een vlucht met Ryanair vanaf Weeze Airport. Een aantal airlines die vanaf Dusseldorf vliegen of deze als tussenstop gebruiken zijn: Air France, Air Berlin, Emirates, KLM, Swiss en Turkish Airlines.


 • frankfurt airportFrankfurt Airport

  Frankfurt Airport is het grootste internationale vliegveld van Duitsland. Het vliegveld verwerkt op jaarbasis ook meer passagiers als Schiphol. Het is dus een groot vliegveld, vanwaar je naar vrijwel elke gewenste bestemming kan vliegen. Het vliegveld ligt ten oost oost zuid van België, waardoor het Nederlands sprekend publiek voornamelijk uit België komt. Wel zie je Frankfurt vaak terugkomen als tussenstop als je vanaf een kleiner vliegveld in Nederland naar een bestemming toe vliegt.

 • koln airportKoln Airport

  Koln ligt ten oosten van Maastricht. Daarom ook dat er nog altijd mensen uit Limburg en België voor kiezen om via deze airport te vliegen. Je kunt vanaf het vliegveld naar veel bestemmingen toevliegen. Airlines die het vliegveld in hun aanbod hebben aangenomen als vetrekpunt of tussenstop zijn bijvoorbeeld: Air Berlin, Air France, KLM, Ryanair en Wizz Air. In totaal zijn er 30 airlines met het vliegveld verbonden.

  Vliegen vanaf Koln kan o.a. naar; Ankara, Athene, Barcelona, Bologna, Faro, Ibiza, Lanzarote, Londen, Malaga, Milaan, Nice, Rome.

 • munchen airportMunchen Airport

  Vanaf Munchen kan je naar vele bestemmingen toe vliegen. Maar het vliegveld ligt te ver van Nederland en Belgie af om dit als vertrekpunt te nemen. Wel zie je dat vluchten met een tussenstop op dit vliegveld landen, om daarna naar hun eindbestemming te vliegen. Vaak wordt deze optie toegepast om vluchten vol te krijgen, zodat het voor de airlines rendabel is om vanaf kleinere luchthavens te vertrekken.

  Daarnaast zijn mensen met als eindbestemming Munchen vaak ook geneigd om met het vliegtuig te gaan. Dit hangt echter wel af van het soort vakantie wat je wenst te hebben. Wanneer je een stedentrip wilt doen is het perfect, maar wil je de omgeving zien dan kan je het beste met de auto naar Munchen rijden.

 • munster airportMunster Airport

  Munster is een minder bekende luchthaven in Duitsland. Maar voor Nederlanders die in het oosten wonen in nabijheid van de Duitse grens is het een aantrekkelijke optie. Je kunt vanaf deze airport met o.a. Air Berlin, Corendon Airlines en Sky Airlines vliegen. Ook TUI is hier vertegenwoordigt, deze maatschappij heeft bijvoorbeeld Arkyfly als dochteronderneming in haar bedrijf zitten.

  Vliegen vanaf Munster kan o.a. naar; Antalya, Canarische eilanden, Griekse eilanden, Ibiza, Izmir, Mallorca, Londen, Parijs.

 • weeze airportWeeze Airport

  Vanaf Weeze Airport kan je vaak erg goedkoop naar diverse bestemmingen vliegen. Dit trekt een dergelijk groot publiek uit Nederland dat de officiële website van deze airport ook in het Nederlands te lezen is. Veel bestemmingen in het zuiden van Europa kan je via Weeze Airport bereiken (dit moet je echter niet verwarren met Dusseldorf international airport). De bekendste airlines die vanaf dit vliegveld hun vluchten aanbieden zijn; Airberlin, Ryanair, Tailwind en onze eigen Transavia.

  Vliegen vanaf Weeze kan o.a. naar; Alicante, Boedapest, Canarische eilanden, Faro, Londen, Madrid, Mallorca, Milaan, Palermo, Rome, Venice.