Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Email

Goedkope vliegtickets Kayseri

Goedkope vliegtickets naar Kayseri heb je hier snel gevonden. Kayseri is een geweldige wintersportbestemming. Bij een skivakantie denk je vast niet gelijk aan Turkije, maar toch kan je hier heel erg goed skiën. Vooral bij Kayseri.

Het skigebied van Kayseri

Het skigebied telt in totaal vijftig kilometer aan skipistes. Het is hier nog heerlijk rustig en je kunt hier dan ook ongestoord afdalingen maken. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is dit dé perfecte skibestemming. Het skigebied van Kayseri ligt aan de voet van de stad. Een skivakantie valt hier dan ook heel goed te combineren met culturele uitstapjes naar de stad. De stad heeft meer dan negenhonderdduizend inwoners en ligt in Centraal Anatolië. Het is een zeer moderne stad. Vanuit de stad ben je in een kwartiertje in Erciyes, waar je kunt skiën.

Uitstapjes

Naast het skiën, kun je in Kayseri ook uitstapjes maken naar indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo kan je een tripje maken naar het bijzondere Cappadocië. Verder kan je hier in de stad tal van prachtige musea en historische ruïnes bezoeken, zoals het oude fort. Of maak een wandeling over de lokale markt. Verder is het een aanrader om de watervallen van Kapuzbasi te bekijken en de in de rotsen uitgehouwen kerken van Erdemli en Soganli.

Luchthaven Kayseri

De luchthaven van Kayseri is klein en niet zo massaal. Je hoeft hier dan ook geen uren op je bagage te wachten. Een toeristenvisum heb je hier vrij snel gekocht en je bent hier ook snel door de paspoortcontrole heen. Het vliegveld ligt op een kwartier rijden van het skigebied en op tien minuten rijden van de stad.


Vliegen naar Kayseri

Wanneer je erover denkt om op vakantie te gaan naar Kayseri, dan kun je hier naar toe vliegen vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf.

Vliegen vanaf Amsterdam

Vanaf Amsterdam vliegen onder meer Pegasus Airlines en Corendon Airlines rechtstreeks naar Kayseri. Deze vluchten gaan meerdere keren per week. De vlucht hier naar toe duurt drie uur en 45 minuten. Als je hier de inchecktijd bij optelt dan ben je ruim vijf uur onderweg. Het is niet altijd mogelijk om een rechtstreekse vlucht naar Kayseri te boeken. Soms moet je een tussenstop maken op luchthavens in Turkije als Istanbul of Izmir. Wanneer je een vlucht boekt met een tussenstop, dan is het een tip om hierbij goed te kijken wat de vertrektijden zijn. Het kan namelijk voorkomen dat je laat in de avond op Istanbul of Izmir aankomt en pas de volgende middag naar Kayseri vliegt. Je bent dan meer dan 24 uur onderweg, dit is zonde van je reistijd.

Vliegen vanaf Brussel

Ook vanaf Brussels Airport gaan er vluchten naar Kayseri. Je vliegt hier naar toe met onder meer Pegasus Airlines, SunExpress en Turkish Airlines. Ook hier is het soms lastig om een rechtstreekse vlucht naar Kayseri te vinden. Het komt vaak voor dat je enkel vluchten vindt met een tussenstop in Istanbul, Stuttgart of München. Wanneer je een vlucht met een tussenstop vindt, dan is het dus een aanrader om hierbij goed op de vluchttijden te letten.

Vliegen vanaf Düsseldorf

Vanaf de luchthaven van Düsseldorf vertrekken er meerdere malen per week directe vluchten naar Kayseri. Dit zijn vluchten van onder meer SunExpress, XL Airways Germany en Pegasus Airlines. De vlucht vanaf Düsseldorf naar Kayseri duurt drie uur en drie kwartier. Met de inchecktijd erbij opgeteld, ben je ruim vijf uur aan het reizen.

Boek nu de goedkoopste vlucht: