Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Email

Goedkope vliegtickets Izmir

Goedkope vliegtickets naar Izmir heb je bij goedkopevliegtickets.net zo gevonden. Op onze site vind je het complete overzicht van de meest voordelige aanbieders van goedkope vliegtickets naar Izmir.

Een vakantie naar Kusadasi

Wil je op vakantie naar de Turkse badplaats Kusadasi? Dan is het een aanrader om vliegtickets naar Izmir te boeken. De luchthaven van deze plaats ligt op ongeveer zestig kilometer afstand van Kusadasi.

Een geweldige bestemming

Kusadasi is een geweldige bestemming. Deze gezellige badplaats heeft je alles te bieden om een heerlijke vakantie te beleven. Je vindt hier prachtige stranden, een mooie boulevard, leuke winkeltjes en gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. Hier kan je een strandvakantie afwisselen met culturele uitstapjes. Zo kan je een excursie boeken naar de antieke stad Efese, welke vlakbij Kusadasi ligt. Hier kan je de ruïnes bewonderen van een theater, baden, een agora en een bibliotheek. Ook ligt hier het huisje van Maria. Vlakbij Efese in het plaatsje Selçük kan je de overblijfselen van de tempel van Artemis bezichtigen. Dit is een van de zeven wereldwonderen. Verder is het ook leuk om een uitstapje te maken naar de thermale baden van Pamukkale en de oude stad Hierapolis. Of ontdek het Turkse achterland tijdens een jeepsafari.

Vliegveld Izmir

De luchthaven van Izmir heet Izmir Adnan Menderes. Izmir is een van de grootste steden van Turkije. De luchthaven is dan ook een van de belangrijkste en meest bezochte airports van het land. Het is dan ook een zeer druk en groot vliegveld. De airport is vernoemd naar de Turkse politicus en oud minister-president Adnan Menderes. Er zijn internationale en nationale aankomst- en vertrekhallen. Dit vliegveld is in 2007 gebouwd en is dan ook van alle moderne faciliteiten voorzien.


Vliegen naar Izmir

Je kunt naar Izmir vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam, Düsseldorf en Brussel. Luchtvaartmaatschappijen die hier naar toe vliegen zijn onder meer Transavia, Corendon, SunExpress en Pegasus Airlines.

Vliegen vanaf Amsterdam

Dagelijks vertrekken er vanaf Amsterdam meerdere vluchten naar Izmir. Dit zijn vluchten van onder meer Pegasus Airlines, SunExpress en Transavia. De vlucht hier naar toe duurt ongeveer drie-en-een-half uur. Als je hier de inchecktijd bij optelt, dan ben je bijna zes uur onderweg.

Vliegen vanaf Rotterdam

Als je in de buurt van Den Haag of Rotterdam woont, dan is het natuurlijk veel makkelijker om vanaf Rotterdam te vliegen. Dit scheelt je al snel een paar uur aan reistijd. Wanneer je hier met de auto naar toe reist, dan hoef je een parkeerplek niet van tevoren te reserveren. Deze heb je hier zo gevonden. Dagelijks vertrekken er vluchten naar Izmir van Corendon en Onur Air. Je vliegt hier dan in drie uur en dertig minuten naar toe. Tel hier de inchecktijd bij op en je bent vijfeneenhalf uur onderweg.


Vliegen vanaf Düsseldorf

Woon je tegen de Duitse grens? Dan is het een aanrader om naar Izmir te vliegen vanaf Düsseldorf. Dit scheelt je al snel een paar uur aan reistijd. Dagelijks vertrekken eer vanaf dit vliegveld vluchten van Pegasus en SunExpress naar de luchthaven van Izmir. De vlucht duur drie uur en twintig minuten. Als je de inchecktijd van negentig minuten hierbij optelt, dan ben je vijf uur onderweg.

Vliegen vanaf Brussel

Wanneer je in het zuiden van het land woont, dan kun je ook vanaf Brussels Airport naar Izmir vliegen. Dit vliegveld ligt op een bereikbare plaats op ongeveer twaalf kilometer van het centrum van Brussel. Zowel met de trein, de bus als met de auto is de luchthaven goed te bereiken. Als je met de auto hier naar toe reist, dan kan je online al een parkeerplaats reserveren. Dagelijks vertrekken er vanaf deze airport vluchten naar Izmir. Zo kan je hier naar toe vliegen met Jetairfly. De vlucht duurt drie uur en twintig minuten. Met de inchecktijd erbij opgeteld, ben je ruim vijf uur aan het reizen.

Boek nu de goedkoopste vlucht: