Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Email

Goedkope vliegtickets Antalya

In Antalya kun je genieten van een heerlijke vakantie. Deze badplaats beschikt over alle ingrediënten die nodig zijn om een geweldige tijd te beleven. Antalya wordt ook wel de parel van de Turkse Riviera genoemd. En dat is niet voor niets, want deze plaats is ook echt een pareltje.

Veel te doen

In Antalya is heel veel te doen. Maak hier bijvoorbeeld een wandeling langs de jachthaven en de oude stad, ofwel de Kaleici. In dit autovrije centrum vind je heel veel winkeltjes, cafés en restaurants. Of bezichtig hier de poort van Hadrian. In Antalya kan je een strandvakantie heel goed combineren met culturele uitstapjes. Zo liggen er hier heel veel antieke steden en ruïnes in de buurt als Termessos, Perge en Side. Deze laatste is ook een gezellige badplaats.

Vliegveld Antalya

Het vliegveld van Antalya is een drukbezochte luchthaven. Deze airport verwerkt ruim vijf miljoen reizigers per jaar. Vanaf het vliegveld is het ongeveer een half uurtje rijden naar het toeristische centrum van Antalya. Een taxi hier naartoe kost ongeveer vijftien euro. Het is een aanrader om van tevoren een prijs af te spreken.

De aanbieders

Wanneer je goedkope vliegtickets naar Antalya zoekt, dan heb je deze snel gevonden bij aanbieders als Cheaptickets.nl, WorldTicketCenter en Vliegtickets.nl. Er zijn best wat luchtvaartmaatschappijen die naar Antalya vliegen, zoals Corendon Airlines, TUIfly, Onur Air, Pegasus Airlines, Sky Airlines, SunExpress en Transavia. Vanaf de luchthavens in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Eelde en Maastricht vertrekken er in het hoogseizoen bijna dagelijks vluchten naar Turkije. Ook kan je hier naar toe vliegen vanaf Düsseldorf, Weeze, Brussel en Charleroi.


Amsterdam naar Antalya

Het gehele jaar door vertrekken er vanaf Amsterdam vluchten naar Antalya. Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen hier naar toe. Dit zijn onder meer Transavia, Corendon en Pegasus Airlines. Je vliegt hier naar toe in drie uur en drie kwartier. Met de inchecktijd erbij ben je bijna zes uur onderweg. Het is een aanrader om online in te checken. Dit scheelt je al heel wat tijd. Ook ben je dan verzekerd van een redelijk goede plek in het vliegtuig.

Vliegen vanaf Rotterdam

Vanaf Rotterdam vertrekken er vijf keer per week rechtstreekse vluchten naar Antalya. Dit is op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Dit zijn vluchten van Corendon, Onur Air, Transavia en Arkefly. De vlucht duurt drie uur en drie kwartier. Met de inchecktijd erbij opgeteld ben je meer dan vijf uur onderweg.

Vliegen vanaf Eindhoven

Vooral als je in Brabant woont, is het makkelijker om vanaf Eindhoven te vliegen. Dit scheelt je een hoop reistijd. Het gehele jaar vertrekken er vanaf hier dagelijks vluchten naar Antalya van onder meer Sky Airlines en Corendon. Het vliegveld is niet zo groot is, dus je hoeft hier niet uren te zoeken naar de gate. Een parkeerplaats heb je hier ook snel gevonden.

Vliegen vanaf Groningen

Vanaf het vliegveld Eelde bij Groningen vertrekken er in het zomerseizoen drie keer per week vluchten naar Antalya van Corendon Airlines en Transavia. Dit is op dinsdag, donderdag en zaterdag. Dit zijn geen rechtstreekse vluchten. Je maakt dan een tussenlanding op het vliegveld van Maastricht. Deze tussenstop duurt ongeveer een uur en je blijft dan gewoon in het vliegtuig zitten. De vlucht naar Antalya duurt drie uur en drie kwartier. Als je hier de tussenstop en de inchecktijd bij optelt, dan ben je bijna meer dan zes uur aan het reizen.

Vliegen van Maastricht

In het zomerseizoen kan je ook naar Antalya vliegen vanaf Maastricht. Zo vliegen onder meer Corendon Airlines en Transavia hier rechtstreeks naar toe. De vluchten van Corendon Airlines vertrekken op dinsdag, die van Transavia op donderdag. Het zomerseizoen loopt van begin april tot eind oktober.

Vliegen vanaf Düsseldorf

Als je vlakbij Duitsland woont, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te vliegen vanaf Düsseldorf. Voordat je naar Turkije vertrekt, kun je er dan een korte stedentrip naar Düsseldorf aan vastplakken. Het gehele jaar door vertrekken er vluchten naar Antalya. Dit zijn rechtstreekse vluchten van SunExpress, Corendon Airlines, Sky Airlines en Airberlin. Vanaf Düsseldorf duurt de vlucht drie-en-een-half uur.

Vliegen vanaf Weeze

Vanaf Weeze Airport bij Niederrhein vertrekken er in het zomerseizoen op maandag, dinsdag en zaterdag meerdere vluchten naar Antalya. Dit zijn rechtstreekse vluchten van Sky Airlines en Tailwind. Het zomerseizoen loopt van begin april tot eind oktober.

Vliegen vanaf Brussel

Het gehele jaar door vertrekken er vanaf Brussels Airport in Zaventem dagelijks rechtstreekse vluchten naar Antalya. Zo vliegen onder meer de luchtvaartmaatschappijen Pegasus Airlines en Jetairfly hier naar toe.

Boek nu de goedkoopste vlucht: