Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Tix

tix

Vergelijk nu de stiptheid, beenruimte, kwaliteit en de laagste vliegticketprijzen bij Tix.nl. Ook wel bekendt van de reclame 'Boek vliegtickets waar jij van houdt bij Tix.nl'.

Tix.nl draait om u!

Tix.nl helpt u eenvoudig en snel bij het zoeken naar het vliegticket dat bij u past. Naast het aanbieden van vliegtickets, helpt Tix u ook bij het zoeken naar een hotel of huurauto. Op deze manier zoekt u in samenwerking met Tix naar het totaalpakket en krijgt u de vakantie die perfect bij u past!

Wat maakt Tix zo uniek?

Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor uw ticket, maar Tix.nl helpt u ook bij het selecteren van uw vliegticket door inzicht te geven in informatie zoals beschikbare beenruimte, stiptheid van uw vlucht en serviceniveau van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast toont Tix ook alternatieve luchthavens die u niet aangaf in de zoekopdracht, maar toch interessant voor u kunnen zijn. Bovendien laat Tix u zien welke vlucht milieuvriendelijker is en heeft u hierdoor de mogelijkheid de CO2 uitstoot van uw reis te reduceren. Op deze manier krijgt u het ticket dat het best bij uw wensen aansluit.

Snel en veilig boeken

Wanneer u uw ideale vakantiecombinatie uit heeft gekozen kunt u op verschillende manieren veilig uw bestelling afronden. U kunt uw vakantie of zakentrip makkelijk en snel betalen via iDeal of met uw creditcard (VISA of Mastercard). Bovendien boekt u bij Tix veilig online via een beveiligde verbinding. U boekt uw ticket in eenvoudige stappen:

  • Geef uw plaats vertrek en uw bestemming aan
  • Kies een luchtvaartmaatschappij en de bijbehorende vlucht
  • Vul uw persoonlijke gegevens in via de automatisch beveiligde verbinding
  • Kies uw betaalwijze en voltooi uw boeking
  • Uw boeking is voltooid! Hierna ontvangt u een bevestiging per e-mail

Bekijk nu het vliegticket aanbod op Tix.nl

Hulp nodig of contact opnemen?

Voor vragen of opmerkingen kunt u online terecht bij de Tix klantenservice. Mocht u hier het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de Tix klantenservice via 0900 – 8801 (45 ct p.m.). De klantenservice is maandag t/m zaterdag geopend van 9.00 tot 24.00 uur.

Populaire bestemmingen van Tix.nl van dit moment zijn: