Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Sportevenementen 2013

WK Voetbal 2014 (Brazilië)

Gegevens sportevenement > Informatie over Brazilië

De wereldkampioenschappen staan weer voor de deur. Dit maal zullen de wedstrijden plaatsvinden in Brazilië, een land met rijke historie wat voetbal betreft. Dit maal staan we weer niet als favoriet in de boeken. We staan wat statistieken betreft onderin in de top tien. De landen welke er tijdens de voorspellingen het beste voor staan dat zijn; Brazilië, Duitsland, Spanje, Argentinië en België.

Het zal niemand ontgaan zijn, de laatste tijd heeft het talentvolle Belgische team zich ontpopt tot een serieuze outsider voor het WK Voetbal. Met jonge talentvolle spelers zijn ze inmiddels door gegroeid naar de top 5 in de voorspellingen welke team het wereldkampioenschap zal winnen.

Spanje is natuurlijk de regerend wereldkampioen én europees kampioen. Een geduchte tegenstander die zeker een kanshebber is voor de titel. Argentinië is afgelopen WK terleurstellend tevoorschijn gekomen. Het was voor Messi ook terleurstellend, want hij heeft lange tijd niet op niveau weten te presteren bij het nationale team, terwijl hij in Barcelona fabuleus speelde.

Duitsland heeft een zeer goede lichting, met enkele jonge talenten die wekelijks in de basis staan bij Bayern Munchen. Het is dan ook niet gek dat dit nationale team naast Brazilië, Spanje en Argentinië tot de beste kanshebbers wordt geschat voor het winnen van het wereldkampioenschap in Brazilië

WK Sprint, Salt Lake City (Amerika)

Gegevens sportevenement
  • Sport: Schaatsen
  • Hal: Utah Olympic Oval
  • Datum: 26 en 27 Januari 2013

> Hotels voor WK Sprint
> Informatie over WK Sprint
> Vliegtickets WK Sprint

Eind Januari kunnen de schaatsliefhebbers weer op het puntje van de stoel zitten. Een mooi toernooi vind weer eens plaats in de Utah Olympic Oval waar de snelle korte afstandsschaatser een snelle tijd proberen neer te zetten.

Nederlandse glorie

Vorig jaar stond er ook nog een Nederlander op het podium, wie weet wat er dit jaar van terecht komt. We hopen dan ook dat Stefan Groothuis zijn kracht kan laten zien op het sprintonderdeel in de schaatswereld om het eerste mooie toernooi in 2013 voor Nederland goed van start te laten gaan! Maar eerst is het nog afwachten wie door de Nederlandse schaatsbond worden afgevaardigd.

> Meer informatie over: WK Sprint 2013