Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets palma-de-mallorca
Email

Vliegtickets Palma de Mallorca

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Dan is Mallorca een goede optie. Mallorca is een zeer populaire vakantiebestemming in Spanje en dat is natuurlijk niet voor niets. Het eiland heeft namelijk ontzettend veel te bieden. Naas het goede klimaat, de prachtige stranden en de helderblauwe zee, heeft Mallorca een leuk uitgaansleven en veel leuke winkels. U kunt nu vliegtickets Palma de Mallorca bestellen.

Palma de Mallorca

De hoofstad van het eiland is Palma de Mallorca en daar is ook de enige luchthaven van het eiland gevestigd. In deze stad is veel te beleven. zo is La Seu er gevestigd, een prachtige kathedraal die in de 13e eeuw werd gebouwd. Ook heeft de koning van Spanje er een kasteel en zijn er twee voetbalclubs uit de hoogste divisie in Spanje gevestigd in de hoofdstad van het eiland. Er kan in deze stad prima gewinkeld worden in de Plaza Mayor, een kleinere versie van het winkelcentrum in Madrid. Vliegtickets Palma de Mallorca zijn nu voor weinig geld verkrijgbaar.

Vertrek

Wanneer u er voor kiest om vliegtickets Palma de Mallorca te kopen, kunt u bovendien vanaf verschillende luchthavens in ons land vertrekken. Het is immers vervelend om eerst drie uur in de auto te moeten zitten alvorens u eindelijk op het vliegveld gearriveerd bent. Juist daarom kunt u nu een vlucht boeken vanaf verschillende vliegvelden door het hele land. Of u nu Vanaf Weeze airport, Eindhoven airport, Rotterdam airport, Eelde, Maastricht of Schiphol wilt vertrekken, het is allemaal mogelijk met vliegtickets Palma de Mallorca. Zo voorkomt u in ieder geval dat uw reis al begint met een ellenlange autorit!

Vliegreis

Het is vanzelfsprekend belangrijk dat u vooraf alle vluchtinformatie hebt, zodat u niet voor verassingen komt te staan. De vluchten naar de luchthaven van Palma de Mallorca gaan vrijwel altijd in een keer zonder tussenstop. Wanneer u vertrekt vanaf Schiphol moet u rekening houden met een vliegtijd van ongeveer 2,5 uur. De reistijden varieren natuurlijk wanneer u vertrekt van een andere vliegveld, maar dat scheelt hooguit een half uur. Tijdens de vlucht kunt u uiteraard een hapje en een drankje nuttigen en zullen de piloten u op de hoogte houden van de vorderingen van de vlucht.

Aankomst

Wanneer u na de vliegreis bent aangekomen op de luchthaven van Palma de Mallorca en u uw koffers heeft opgehaald, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk naar uw hotel of appartement. Dat kan op diverse manieren. Ten eerste zijn de taxi's, die over het hele eiland rijden, erg goedkoop en is dat dus een goede optie. Ook kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. De bus rijdt vanaf de luchthaven overal naar toe. Tot slot heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een auto te huren. Het is daarbij wel verstandig om dit van tevoren te regelen.

Goedkope tickets

Vliegtickets Palma de Mallorca zijn nu goedkoop en gemakkelijk te bestellen! Koop een ticket en voor u het weet zit u op het strand in Mallorca!

Vliegtickets palma-de-mallorca

Boek nu de goedkoopste vlucht: