Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets alicante
Email

Ryanair Alicante

ryanair

Wil je graag eens de Spaanse stad Alicante bezoeken? Dan kan je hier met Ryanair heel voordelig naar toe vliegen. Alicante ligt in het zuidoosten van Spanje. Vanwege de ligging en het gunstige klimaat is deze stad zowel in de winter als de zomer een geliefde bestemming. Tegen een zeer lage prijs kun je hier met Ryanair naar toe vliegen. Voor weinig geld zit je dus al snel in de zon.

ryanair vliegtickets boeken

Voor ieder wat wils

Alicante, de stad aan de Spaanse Costa Blanca, heeft voor ieder wat wils te bieden. Geniet hier van een dagje strand, ga winkelen, ontdek het bruisende nachtleven of bezoek een van de vele bezienswaardigheden, zoals het Santa Barbara kasteel, het archeologisch museum, het kunstmuseum of het eiland Tabarca.

Diverse luchthavens

Vanaf de verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland vertrekken er meerdere keren per week vluchten van Ryanair naar de luchthaven van Alicante. Dit zijn non-stop vluchten die het hele jaar door worden aangeboden.

Nederland

Ryanair biedt vluchten naar Alicante aan vanaf de luchthavens in Eindhoven en Maastricht.

Eindhoveneindhoven airport

Vanaf de airport Eindhoven vlieg je met Ryanair heel voordelig naar de stad Alicante. In het winter- en het zomerseizoen vertrekken er vanaf deze luchthaven diverse vluchten naar de Spaanse stad Alicante. In de winter vliegt Ryanair twee keer per week naar Alicante en in de zomer vijf keer per week. De vlucht vanaf Eindhoven naar Alicante duurt ruim twee uur.

Maastrichtmaastricht airport

Ryanair vliegt het hele jaar door vanaf Maastricht Airport naar Alicante. In de zomermaanden is dit één keer per week en in de wintermaanden drie keer per week. Vanaf deze luchthaven in Limburg duurt de vlucht naar Alicante tweeëneenhalf uur.

België

Het is ook een optie om vanaf België naar Alicante te vliegen met Ryanair. Dit kan vanaf de kleinere, internationale luchthaven Brussel-Charleroi. Deze airport ligt net buiten Brussel.

Brussel Charleroi Airportcharleroi airport

Vanaf de luchthaven Brussel-Charleroi gaan er vier keer per week directe vluchten van Ryanair naar Alicante. Deze vluchten worden zowel in het zomer- als het winterseizoen aangeboden. Vanaf de luchthaven Brussel-Charleroi naar Alicante airport duurt de vlucht een kleine anderhalf uur.

Duitsland

Je kunt ook rechtstreeks vanaf Duitsland naar Alicante vliegen. Dit kan met Ryanair vanaf Düsseldorf Weeze.

Düsseldorf Weezeweeze airport

In het winterseizoen biedt Ryanair vijf keer per week vluchten aan van Düsseldorf Weeze naar Alicante. In het zomerseizoen vliegt de luchtvaartmaatschappij elke dag naar Alicante vanaf Düsseldorf Weeze. Vanaf deze Duitse luchthaven vlieg je in tweeëneenhalf uur naar de Spaanse stad.

Airport Alicante

De luchthaven van Alicante ligt niet ver van de stad af. Vanaf de airport bereik je het centrum en je accommodatie dan ook binnen een mum van tijd. Binnen een klein uurtje ben je al in Alicante.

ryanair vliegtickets boeken
Vliegtickets alicante

Boek nu de goedkoopste vlucht: