Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets grancanaria
Email

Vliegtickets Las Palmas

Las Palmas is de hoofdstad van het Spaanse eiland Gran Canaria dat, samen met onder andere het buureiland Tenerife, deel uitmaakt van de Canarische Eilanden. De Eilanden liggen aan de Westkust van Zuid-Marokko maar vormen samen een van de zeventien autonome regio's van Spanje.

Natuur op Las Palmas

Las Palmas ligt in het noorden van het eiland en bestaat vooral uit prachtige natuur en hoge bergen. Omdat de meeste toeristen voor een strandvakantie kiezen, zijn de wandelroutes en bergtochten niet overbevolkt en kun je op je gemak genieten van een rustige en groene vakantie.

Strand op Las Palmas

Las Palmas staat vooral bekend om zijn tropische klimaat en als een uitstekende strandbestemming. Indien je gek bent op zon, zee en strand ben je op dit eiland aan het juiste adres. De meeste stranden en populaire vakantieresorts zijn gelegen in het zuiden van het eiland.

Gran Canaria Airport

Gran Canaria Airport staat ook wel bekend als Las Palmas Airport en is 18 kilometer van de hoofdstad Las Palmas verwijderd. Dit vliegveld verzorgt de meeste transportatie van en naar de Canarische Eilanden. Het vliegveld bestaat uit twee terminals waarvan er een alle Spaanse en Europese vluchten verzorgd en de tweede alle vluchten buiten Europa behandeld. Gedurende het hele jaar kun je goedkope vliegtickets naar Las Palmas vinden.

Transport vanaf Gran Canaria Airport

Eenmaal op Gran Canaria Airport aangekomen, zijn er meerdere manieren waarop je naar je uiteindelijke bestemming kan reizen. Zo kun je met de bus makkelijk met lijn 60 of 91 naar de hoofdstad Las Palmas reizen. De bus vertrekt tweemaal in het uur. Met de lijn 66, 90 en 91 kun je naar het zuiden reizen waar de meest toeristische plekjes zich bevinden. Ook kun je een taxi nemen of zelf een auto huren bij een van de vele autoverhuurbedrijven die je er aan zult treffen.

Vliegen vanaf Amsterdam

Vanaf Schiphol kun je alleen met Transavia direct naar Las Palmas vliegen. Deze vlucht duurt 4,5 uur. Ook zijn er een aantal luchtvaartmaatschappijen die goedkope vliegtickets naar Las Palmas aanbieden en met een tussenstop naar dit Spaanse eiland vliegen. Zo vliegt Air Europa via Madrid naar Las Palmas. KLM vliegt via Parijs en Vueling en Iberia via Barcelona. Deze reizen duren, met tussenstop inbegrepen, ongeveer tien uur.

Vliegen vanaf Düsseldorf

Düsseldorf Airport is een populaire vertrekplaats gezien het dicht bij de Nederlandse grens ligt. De reis tussen Düsseldorf en Las Palmas is makkelijk te overbruggen met de vluchten van TUIfly, Air Berlin en Condor. Binnen vijf uur reist u vanaf deze stad in West-Duitsland naar het zonnige Las Palmas.

Vliegen vanaf Weeze

Airport Weeze grenst bijna aan Nederland en is dus snel te bereiken met de auto. Vanaf Weeze vertrekken er low budget vluchten van Ryanair die je in vijf uur op Las Palmas afzetten.

Vliegen vanaf Hamburg

Met de luchtvaartmaatschappijen Condor, Air Berlin, TUIfly en Niki kun je makkelijk en goedkope vliegtickets naar Las Palmas vinden die je in ongeveer vijf uur tijd op je zonnige bestemming brengt.

Vliegen vanaf Frankfurt

Tussen Frankfurt en Las Palmas kun je met TUIfly en Condor voor een kleine prijs goedkope vliegtickets naar Las Palmas vinden. Zonder wachttijden op het vliegveld meegerekend ben je vijf uur onderweg.

Vliegen vanaf Brussel

Vanaf het zuidelijk gelegen Brussels South Charleroi Airport vertrekken er geregeld vluchten naar Las Palmas. Met Ryanair ben je binnen vijf uur op je bestemming.

Vliegtickets grancanaria

Boek nu de goedkoopste vlucht: