Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets lanzarote
Email

Goedkope vliegtickets Lanzarote

Om het Canarische Eiland Lanzarote te bereiken, worden vluchten ingezet vanaf Schiphol naar het enige vliegveld van het Canarische Eiland: Lanzarote Airport in Bartolome, vlakbij de hoofdstad Arrecife. Het hele jaar door gaan er vluchten van Nederland naar Lanzarote.

Vliegen naar Lanzarote

Vliegtickets naar Lanzarote zijn te koop bij een groot aantal aanbieders, zoals KLM, Transavia, ArkeFly, World Ticket Center en Cheap Tickets. De prijzen van de tickets variëren per maatschappij, maar ook per periode. In de zomerperiode en tijdens de reguliere vakanties stijgt de prijs van de tickets aanzienlijk. Het is aan te raden om ook aanbiedingen van maatschappijen in de gaten te houden voor lage prijzen.

Last minute vliegtickets naar Lanzarote

Om met goedkope vliegtickets naar Lanzarote te kunnen vliegen, kunt u gebruik maken van een laste minute. Het voordeel van last minutes is dat u voor weinig geld vliegt, het nadeel is dat u een ticket, zoals de naam al aangeeft, pas op het laatste moment kunt boeken.

Vluchtduur van Nederland naar Lanzarote

Voor een reguliere vlucht van Nederland naar Lanzarote bent u ongeveer 3 uur en 45 minuten onderweg. Deze tijd is gebaseerd op een vluchtsnelheid van een standaard lijndienst. Er kan eventueel een tussenstop in de vlucht worden ingelast, op het buureiland Fuerteventura. In dit geval duurt de vlucht anderhalf uur langer. Deze tussenlanding wordt meestal alleen in het laagseizoen ingelast, aangezien er in die periode minder reizigers zijn.

Vliegen vanaf Amsterdam

Een vlucht naar Lanzarote Airport vertrekt vanaf Schiphol in Amsterdam. Voor vliegtickets naar Lanzarote kunt u terecht bij zowel lijndiensten zoals KLM en Transavia, maar u kunt ook kiezen voor een maatschappij die een pakket aanbiedt met een hotel naast de vlucht. Zo kunt u besparen op de kosten van uw vakantie. Op vliegtickets naar Lanzarote vanaf Amsterdam staan de details AMS-ACE vermeld. Deze afkortingen staan voor Amsterdam en Arrecife.

De vliegroute van Amsterdam naar Lanzarote

Een vliegroute naar Lanzarote vanaf Amsterdam gaat ongeveer voor 75% van de vlucht over het land. Na het opstijgen in Amsterdam wordt de vlucht vervolgd boven België, Frankrijk en Spanje. Daarna volgt de oversteek naar het Canarische Eiland, ongeveer bij Gibraltar. Hier wordt de vlucht vervolgd boven de Atlantische Oceaan, naar de eindbestemming. De afstand van Amsterdam naar Lanzarote is ongeveer 3440 kilometer.

Het vliegveld Arrecife

Lanzarote kent slechts één vliegveld, genaamd Lanzarote Airport vlakbij de hoofdstad Arrecife. Om precies te zijn ligt het vliegveld in San Bartolomé. Het vliegveld op Lanzarote heeft twee terminals, eentje die gebruikt wordt voor vluchten binnen de Canarische Eilanden en eentje die voor alle andere vluchten. Per jaar wordt het vliegveld Lanzarote Airport door miljoenen passagiers bezocht.

Bij het boeken van vliegtickets naar Lanzarote heeft u een aantal documenten nodig. Wanneer u voor korte tijd in Lanzarote verblijft, minder dan drie maanden, hoeft u alleen een geldig paspoort of een Europese identiteitskaart te hebben. Voor een langer verblijf is het nodig om via de Spaanse ambassade in Nederland een visum aan te vragen.

Vliegtickets lanzarote

Boek nu de goedkoopste vlucht: