Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets grancanaria
Email

Vliegtickets Gran Canaria

Gran Canaria is een van de populairste bestemmingen in Europa voor Nederlanders. Voornamelijk in de wintermaanden trekken veel landgenoten naar dit eiland omdat de zon er gegarandeerd schijnt. Gran Canaria staat bekent als zon en strand bestemming, maar het heeft uiteraard meer te bieden dan dat alleen. Het binnenland is prachtig en ruig en de dorpjes verder uit de kust bieden nog de traditionele Canarische cultuur.

Met Goedkope vliegtickets naar Gran Canaria

Doordat Gran Canaria een populaire bestemming is vliegen er vele maatschappijen dagelijks naartoe. De goedkope vliegtickets naar Gran Canaria zijn voornamelijk te vinden bij maatschappijen als Ryanair, Transavia en JetairFly, maar ook maatschappijen als KLM en ArkeFly hebben jaarlijks vele vluchten naar het zonnige Gran Canaria.

Vliegen vanaf Amsterdam

Uiteraard kan er vanuit Nederland vanaf Schiphol naar Gran Canaria gevlogen worden. Maatschappijen als ArkeFly, KLM en Transavia hebben dagelijks charter vluchten vanuit Amsterdam. Gran Canaria is vanuit Nederland in ongeveer vier uurtjes te bereiken. Houdt er wel rekening mee dat je ruim van te voren aanwezig moet zijn.

Vliegen vanaf Eindhoven

Veel mensen wijken voor goedkope vliegtickets naar Gran Canaria al snel uit naar bijvoorbeeld Duitsland. Maar ook vanaf Eindhoven Airport is Gran Canaria goedkoop te bereiken. Met low budget airlines als Ryanair, Transavia en Vueling hoeft een ticket naar de zon helemaal niet duur te zijn.

Vliegen vanaf Rotterdam

Ook Rotterdam Airport biedt vele vluchten aan naar Gran Canaria. De duurdere maatschappijen British Airways en Iberia vliegen dagelijks direct of met een tussenstop naar Gran Canaria. Maar met goedkope vliegtickets naar Gran Canaria van Ryanair, Iberia en Transavia hoeft een vlucht ook vanaf Rotterdam niet duur te zijn. Het voordeel van een klein vliegveld als Rotterdam is dat je niet uren van te voren aanwezig hoeft te zijn.

Vliegen vanaf andere vliegvelden in Nederland

Wanneer je niet in de buurt woont van de grootste vliegvelden in Nederland kun je ook uitwijken naar de vliegvelden van Maastricht en Groningen. Vanaf hier vliegen Iberia en Ryanair met meerdere vluchten in de week naar Gran Canaria.

Vliegen vanuit Duitsland

Woon je dicht bij de grens en heb je geen zin om een lange reis te maken naar bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam, dan is vliegen vanuit Duitsland misschien wel een goede optie. Gran Canaria is te bereiken met vluchten van AirBerlin, Vueling, RyanAir, KLM, British Airways en AerLingus. Deze maatschappijen vliegen vanaf de vliegvelden in Hamburg, Bremen, Weeze en Dusseldorf in gemiddeld vier en een half uur naar Gran Canaria.

Vliegen vanuit België

Ook vanuit België kun je met goedkope vliegtickets naar Gran Canaria vliegen. Vanaf Brussel Airport en Brussel Charleroi vliegen dagelijks vluchten van Vueling, Air Europa, AerLingus, Iberia, KLM en Alitalia in ongeveer drie uur naar het vliegveld van Las Palmas.

Las Palmas Airport

Nederlandse vakantiegangers landen op Gran Canaria op Las Palmas Airport. Het vliegveld ligt aan de westkant van het eiland en ligt centraal gelegen tussen de populaire plaatsen Las Palmas en Maspalomas. Vanuit het vliegveld is het ongeveer een uurtje rijden naar beide plaatsen. Het vliegveld is van gemiddelde grootte en biedt ruimte aan horeca, winkels, autoverhuur bedrijven en taxi en bushaltes.

Gran Canaria als vakantie bestemming

Gran Canaria is niet voor niets zo populair onder Nederlanders. Het eiland biedt eigenlijk alles. Voor de luie vakantie heeft het eiland genoeg stranden met ressorts en toeristische winkels. Maar ook voor de actieve reiziger biedt het eiland veel te genieten. Het ruige binnenland leent zich uitstekend voor mountainbiken, wandelen en klimmen. Ook de zee heeft op het gebied van watersport, vissen en duiken veel te bieden.

Vliegtickets grancanaria

Boek nu de goedkoopste vlucht: