Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets barcelona
Email

Vliegtickets Girona

Girona ligt in het Noordoosten van Spanje en is een uitstekend alternatief voor vliegen naar Barcelona. De stad ligt centraal voor alle populaire vakantiebestemmingen aan de costa's en vlak bij Barcelona. Ben je opzoek naar goedkope vliegtickets naar Girona? Dan ben je hier aan het juiste adres. In ons aanbod vindt je goedkope vliegtickets naar Girona van vrijwel ieder vliegveld bij jou in de buurt.

Airport Girona

Girona Airport is een vliegveld waar vele low budget maatschappijen naartoe vliegen. Hierdoor kun je eigenlijk altijd met goedkope vliegtickets naar Girona vliegen. De luchthaven is een dochter van het grotere Barcelona Airport en vanaf Girona Airport is Barcelona goed te bereiken met een pendelbus. Het vliegveld is gemoedelijk en kleinschalig waardoor het niet moeilijk is om alles te vinden.

Centraal gelegen

Girona ligt voor veel vakantie bestemmingen in Noordoost Spanje en Zuid Frankrijk erg gunstig. Met een kilometer of 35 vanaf de kust liggen de populaire bestemmingen aan de Costa Brava om nog geen half uurtje rijden vanaf het vliegveld. Ook de Pyreneeën en vakantie bestemmingen in het zuiden van Frankrijk zijn vanaf Girona Airport gemakkelijk en snel te bereiken.

Vliegen vanaf Amsterdam

Vanaf Schiphol vliegen dagelijks vluchten naar Girona Airport. Vanaf Amsterdam is het net geen twee uur vliegen, echter dien je altijd twee uur van te voren aanwezig te zijn op Schiphol om je bagage in te checken. Vanaf Schiphol vliegen dagelijks vluchten van Transavia en ArkeFly naar het vliegveld van Girona.

Vliegen vanaf Rotterdam

Rotterdam Airport biedt met vluchten van Transavia ook dagelijks charter vluchten aan naar Girona. De vliegtijd is vrijwel hetzelfde als vanaf Schiphol maar door het kleinere vliegveld is het niet nodig om lang van te voren in te checken. Vaak is een uur nog ruim voldoende om je bagage aan boord te krijgen.

Vliegen vanaf Eindhoven

Ook vanaf Eindhoven is Girona goed te bereiken. Met goedkope vliegtickets richting Girona die Ryanair dagelijks aanbiedt is Eindhoven een uitstekend alternatief op een vlucht vanaf bijvoorbeeld Amsterdam.

Andere luchthavens in Nederland

Ook de kleinere luchthavens van Maastricht en Groningen bieden vluchten aan naar Girona. Vanaf deze luchthavens vliegt Ryanair bijna dagelijks het vliegveld in Noordoost Spanje.

Vliegen vanaf Duitsland

Wanneer je vlak bij de grens woont is vliegen vanaf Duitsland misschien wel een beter optie. Doordat luchthavens in Nederland toeslagen moeten vragen die in Duitsland niet bestaan vind je in Duitsland vaak ook de goedkopere vliegtickets naar Girona. Ryanair vliegt dagelijks vanaf de luchthavens van Bremen, Dortmund, Weeze en Keulen.

vanaf België

Ook vanuit België is Girona te bereiken. Vanaf de luchthavens van Brussel en Charleroi kun je dagelijks vliegen naar Girona. Vanaf Brussel vliegen JetairFly en Thomas Cook en vanaf Charleroi vliegt Ryanair richting de zon van Girona.

De stad Girona

Girona is een redelijk grote stad met tegen de honderdduizend inwoners. Het historische centrum is prachtig om te zien en door de vele bars en restaurants ook erg levendig. De stad is een echte studentenstad en hierdoor is er altijd wel wat te doen. Echte trekpleisters van de stad zijn de stadsmuur en de schitterende kathedraal die beide te bezoeken zijn.

De omgeving van Girona

De stad ligt erg centraal gelegen en hierdoor kan een verblijf in Girona makkelijk gecombineerd worden met sportieve activiteiten in de bergen van de Pyreneeën. De stranden en disco's van de Costa Brava met steden als Llorret de Mar, Callela en Blanes liggen op nog geen half uur rijden, ook de stad Barcelona is snel te bereiken met bus of trein.

Vliegtickets barcelona

Boek nu de goedkoopste vlucht: