Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets barcelona
Email

Goedkope vliegtickets Barcelona

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Barcelona? Dan vind je deze hier heel gemakkelijk. Op onze site vind je een duidelijk overzicht van de verschillende aanbieders van goedkope vliegtickets richting Barcelona.

Geweldige stad

Barcelona is een geweldige stad. Jaarlijks wordt deze stad dan ook door miljoenen toeristen bezocht. Je vindt hier prachtige bezienswaardigheden, een heerlijk klimaat, leuke winkels, gezellige restaurantjes en leuke uitgaansgelegenheden. Kortom, het is echt de moeite waard om eens een bezoekje aan deze stad te brengen.


Drie luchthavens

Barcelona heeft drie luchthavens. Dit zijn Barcelona Airport, Airport Girona en Reus Airport. Barcelona Airport ligt vlakbij de stad. De overige twee vliegvelden liggen op ongeveer honderd kilometer afstand van Barcelona af. Vanaf alle drie de vliegvelden is het centrum zeer goed te bereikbaar.

Barcelona Airport

Deze luchthaven ligt op slechts twaalf kilometer van het centrum af. Het is een van de drukste vliegvelden van Spanje. Vanaf deze airport is het centrum goed bereikbaar. Met de trein en de aerobus kan je de stad goed en snel bereiken. Elk half uur vertrekt er wel zo’n trein. Als je tussen 22.55 en 04.11 uur op het vliegveld aankomt, dan kan je de nachtbus nemen naar Barcelona.

Airport Girona

Veel lowbudget maatschappijen vliegen naar Airport Girona. Dit vliegveld ligt op honderd kilometer afstand van Barcelona. Je bereikt het centrum heel makkelijk met de pendelbus. De vertrektijden hiervan zijn weer afgestemd op de vluchttijden. Dit betekent dat je dus nooit hoeft te wachten op de bus.

Reus Airport

Heel veel goedkope charters vliegen naar Reus Airport. Ook dit kilometer ligt honderd kilometer van Barcelona af. Je bereikt het centrum van de stad heel makkelijk en snel met de directe busverbinding van Hispano Igualadina.


Vliegen vanaf Amsterdam

Dagelijks vertrekken er vanaf Schiphol directe vluchten naar een van de drie vliegvelden bij Barcelona. Een vlucht vanaf Amsterdam naar Barcelona duurt ruim twee uur. Je bent gemiddeld dus, met de inchecktijd erbij opgeteld, vier uur onderweg. De luchtvaartmaatschappijen die naar deze Spaanse stad vliegen zijn Jetairfly, Vueling, KLM en Transavia.

Vliegen vanaf Eindhoven

Ook vanaf Eindhoven Airport kan je vliegen naar Barcelona. Zo vertrekken er van Transavia dagelijks vluchten naar Barcelona Airport. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven dagelijks naar de vliegvelden Girona en Reus.

Vliegen vanaf Rotterdam

Als je in de omgeving van Rotterdam of Den Haag woont, dan kan je ook vanaf het vliegveld van Rotterdam vliegen. Dagelijks vertrekken er vanaf hier vluchten van Transavia naar Barcelona Airport en Airport Girona. Op Rotterdam Airport dien je anderhalf uur voorvertrek in te checken.

Vliegen vanaf Eelde

Woon je in het noorden van Nederland? Dan kan je ook vanaf Eelde naar Barcelona vliegen. Twee keer per week vertrekken er vluchten van Vueling naar luchthaven Barcelona Airport. De vlucht duurt ruim twee uur.

Vliegen vanaf Maastricht

Vanaf het vliegveld Maastricht Aachen vertrekken er drie keer per week vluchten van Ryanair naar Barcelona. Aangezien deze vluchten door Ryanair worden aangeboden, dien je zelf online in te checken. Dit kan tot vier uur voor vertrek van de vlucht.


Vliegen vanaf Weeze

Als je tegen de Duitse grens woont, dan kan je ook vliegen vanaf Airport Weeze in Niederrhein. Zo vertrekken er meerdere keren per week vluchten naar Girona en Reus van Ryanair. Je vliegt hier vanaf Duitsland naar toe in ruim twee uur. Je dient online in te checken en je instapkaart mee te nemen.

Vliegen vanaf Düsseldorf

Vanaf Düsseldorf vertrekken er dagelijks vluchten naar Barcelona Airport. Luchtvaartmaatschappijen die hier vanaf Düsseldorf naar toe vliegen zijn Lufthansa, Iberia en airberlin.

Vliegen vanaf Brussel

Brussel heeft twee vliegvelden. Dit zijn Brussels Airport bij Zaventem en het vliegveld Charleroi. Vanaf beide luchthavens vertrekken er vluchten naar Barcelona.

Brussels Airport

Vanaf Brussels Airport kan je vliegen naar de drie vliegvelden bij Barcelona. Dagelijks vertrekken er vluchten naar Barcelona Airport, Airport Girona en Reus Airport. De luchtvaartmaatschappijen Jetairfly, Iberia, Vueling en Brussels Airlines vliegen naar Barcelona.

Brussel Charleroi

Dagelijks vertrekken er vluchten van Ryanair naar Airport Barcelona. Je vliegt hier naar toe in ruim twee uur. Ook wordt er vijf tot zeven keer per week van Ryanair gevlogen naar Reus en Girona.

Vliegtickets barcelona

Boek nu de goedkoopste vlucht: