Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
arkefly vliegtickets tenerife

Goedkope vliegtickets Tenerife

arkefly

Arkefly vliegt zowel in de zomermaanden als ‘s winters naar het overheerlijke Tenerife. Het populaire Canarische Eiland is geliefd bij velen als zonvakantie, maar ook als overwinter bestemming. Vliegen met Arkefly naar Tenerife kan al vanaf de voordelige prijs van 79,- euro.

Boek je vliegtickets bij Arkefly

Zon en natuur

Tenerife is meer dan een zonnige eiland met gezellige boulevards, stranden en hotels. Ook voor natuurliefhebbers is het eiland een perfecte bestemming. Met het mooie vulkaanlandschap en de vulkaan Pico del Teide. Maar ook imposante rotsen en gebieden vol groen zijn een aanrader om te bekijken. In de zomermaanden is het genieten met temperaturen tussen de 25 en 35 graden Celsius, ideaal om de zon te combineren met activiteiten.

Overwinteren

Tenerife is een uitstekende bestemming om in de winter te verblijven. Met gemiddelde temperaturen van 20-22 graden Celsius is het goed vertoeven. Arkefly vliegt voordelig naar het Canarische Eiland, wat het extra aantrekkelijk maakt om ook in de wintermaanden het eiland eens te bezoeken.

Met Arkefly naar Tenerife

Op het eiland bevinden zich twee luchthavens, een in het noorden van Tenerife en een in het zuiden. Arkefly vliegt enkel op de internationale luchthaven Tenerife South (TFS) – Reina Sofia. In de zomermaanden wordt er vier dagen in de week gevlogen, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Zodra het winterseizoen van start gaat worden daar nog 2 vertrekdagen aan toegevoegd, de dinsdag en donderdag.

Controleer de beschikbaarheid van de vluchten

Afstand

Met Arkefly naar Tenerife is het een kleine vier uur vliegen vanaf Amsterdam Schiphol, met een hemelsbrede afstand van ongeveer 3.200 kilometer. Het is een fijne, comfortabele afstand die goed te overwegen is met bijvoorbeeld kinderen. En zeer goed te overwegen om het koude weer in Nederland in korte tijd te ontvluchten.

Bagage

Arkefly heeft op de vluchten naar Tenerife voordelige voorwaarden betreft de ruimbagage. In de Economy en Comfort class is 20 kilo bagage 5,- euro per persoon, per enkele reis. Voor 30 kilo geldt een tarief van 15,- euro en voor 40 kilo een tarief van 25,- euro per persoon, per enkele reis. In de Premium class is ruim bagage tot 20 kilo kosteloos. Deze tarieven gelden tot een vertrek voor 31 maart 2015, op 1 april 2015 zullen de tarieven wijzigen. Qua handbagage is het belangrijk te voldoen aan de afmetingen van 50x40x20 centimeter, over het gewicht doet Arkefly niet moeilijk. Zolang de trolley of tas in het bagagevak past is het toegestaan.

Bezoek de website van Arkefly

arkefly vliegtickets tenerife