Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets lissabon
Email

Goedkope vliegtickets Lissabon

Wanneer je van plan bent de westkust van Portugal te bezoeken, dan kun je veel geld besparen door je te oriënteren op de diverse goedkope vliegtickets voor Lissabon. Daarbij ben je niet alleen afhankelijk van vluchten vanaf Schiphol, maar kun je ook een vertrek vanaf Eindhoven of een vliegveld in België of Duitsland in je onderzoek betrekken.

Bovendien verschillen de tarieven per luchtvaartmaatschappij en is ook de vluchtdag van invloed op de prijs die je voor goedkope vliegtickets voor Lissabon betaalt.

Vertrek

Je kunt bij de aanschaf van een goedkoop vliegticket voor Lissabon zowel kiezen voor vertrek vanaf Schiphol als vanaf Eindhoven Airport. Daarnaast is het interessant de mogelijkheden bij vertrek vanaf Brussels Airport te bekijken. Is een vliegveld in Duitsland je vertrekhaven en zoek je een rechtstreekse vlucht? Dan kun je vliegen vanaf de luchthaven van Keulen, Düsseldorf of Bremen.

Vertrek vanaf Amsterdam Airport Schiphol of Eindhoven Airport

De beide luchthavens in Nederland zijn goed te bereiken met openbaar vervoer. Schiphol heeft een eigen NS station, Eindhoven Airport bereik je door vanaf CS Eindhoven nog een stukje met de bus te reizen. Beide luchthavens hebben bovendien goede parkeermogelijkheden en speciale uitstapplaatsen voor degenen die gebracht worden. Op de websites van de luchthavens vind je duidelijke informatie over de bereikbaarheid.

Vertrek vanaf Brussels Airport

brussels airport

Koop je je goedkope vliegtickets voor Lissabon bij een maatschappij die vanuit België vliegt, dan vertrek je vanaf Brussels Airport. Je kunt deze luchthaven goed bereiken per auto of per trein. Je auto kun je lang parkeren auto op een bewaakt parkeerterrein. En reis je met de trein, dan is dat een reis van ongeveer 2 uur en 30 minuten, gerekend vanaf Utrecht Centraal Station.

Vertrek vanaf luchthavens in Duitsland

Woon je in Groningen of in Drenthe, dan loont een oriëntatie op vertrek vanaf Airport Bremen de moeite. Hiervandaan vlieg je, evenals vanaf Köln-Bonn Airport of Düsseldorf International Airport, op je goedkope ticket voor Lissabon rechtstreeks naar Portugal. Duitsland kent een goede infrastructuur en zowel per auto als per trein ben je binnen enkele uren op het vliegveld van je keuze.

Luchtvaartmaatschappijen die naar Lissabon vliegen

TAP Portugal, KLM, Easyjet en Transavia hebben vluchten naar Lissabon vanaf Schiphol Airport. En evenals Ryanair, heeft ook Transavia vliegtuigen die vanaf Eindhoven Airport opstijgen. Bij een vlucht vanaf Brussel, heb je met Vueling Airlines, Brussels Airlines of Ryanair te maken. Duitsland biedt onder andere goedkope vliegtickets naar Lissabon met Germanwings, Vueling Airlines en Ryanair.

brussels airlines easyjet germanwings klm ryanair transavia vueling
Vluchttijden

Er zijn zoveel goedkope vliegtickets voor Lissabon op rechtstreekse vluchten te boeken, dat de keuze voor een tussenstop zich nauwelijks loont. Wanneer je voor een van de genoemde luchthavens kiest, duurt je vlucht gemiddeld ongeveer 3 uur. Het snelst, namelijk in circa 2 uur en 30 minuten, kun je vanaf Brussels Airport vliegen. De langste vlucht is die vanaf Airport Bremen. Deze neemt circa 3 uur en 10 minuten in beslag.

Aankomst op het vliegveld van Lissabon

Wanneer je een goedkope vliegticket voor Lissabon boekt, kom je aan op Lisbon Portela Airport. Dit vliegveld ligt op 7 kilometer ten noordoosten van de stad. Voor je transfer ben je op een bus of taxi aangewezen. Daarmee kom je zowel in Lissabon als in Estoril of Cascais. Wanneer je verder landinwaarts gaat, kun je op de luchthaven ook een auto huren.

Bezienswaardigheden in Lissabon

Lissabon is gebouwd op zeven heuvels en gelegen aan de monding van de rivier de Taag. Alleen al het niveauverschil geeft deze stad een speciale sfeer. Zowel liefhebbers van cultuur, als van eten en winkelen, kunnen hier hun hart ophalen. De badplaatsen Estoril en Cascais zijn vanuit Lissabon makkelijk per trein te bezoeken.

Vliegtickets fez

Boek nu de goedkoopste vlucht: