Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Goedkope vliegticket van Curaçao naar Bonaire

Een rechtstreekse vlucht van Curaçao naar Bonaire kost zo’n € 100,00. Deze prijs is natuurlijk variabel. In drukkere tijden zal een vliegticket daarom duurder zijn. In rustige tijden kan het zelfs zo zijn dat het vliegen tussen Curaçao en Bonaire goedkoper wordt. Er zijn een vliegmaatschappij erg actief tussen de verbinding tussen deze twee Canarische Eilanden. Dit is Insel Air. Deze vliegmaatschappij behandelen wij later in dit artikel.

Vergelijk hier de vliegtickets Curaçao Bonaire

Vluchtduur Vlucht: Curaçao Bonaire

De vluchtduur van de vlucht bedraagt circa 25 á 30 minuten. Tenminste, wanneer je een directe vlucht boekt.

Wij raden aan om een directe vlucht te boeken, gezien de prijs van een vliegticket hier vrijwel geen invloed op heeft. Het is namelijk ook mogelijk om via Aruba naar Bonaire te vliegen. Dit raden wij alleen aan wanneer de vliegtickets in de door jouw gewenste vliegdagen schaars zijn.

Insel Air

Insel Air is een vliegmaatschappij welke op Curaçao is gevestigd. Dagelijks voert deze vliegmaatschappij zo’n 50 vluchten uit. Waarvan een aantal tussen Curaçao en Bonaire. De luchtvloot van Insel Air bestaat momenteel uit 10 vliegtuigen. Daarnaast zijn er nog 2 vliegtuigen in bestelling. De vliegmaatschappij is in 1993 opgericht en met name gefocust op het uitvoeren van vluchten in en rondom het Caribisch gebied.

Vergelijk de vliegtickets van Insel Air

Hemelsbrede afstand tussen Curaçao en Bonaire

De hemelsbrede afstand tussen Curaçao en Bonaire is circa 75 kilometer. De afstand is berekend tussen de vliegvelden op de eilanden. Door de vertrek- en aanvliegroute is de afstand tussen de twee vliegvelden echter langer tijdens je vlucht tussen Curaçao en Bonaire.

Boek hier je vliegticket Curaçao Bonaire
cheaptickets vliegtickets