Facebook
Nieuws Over vliegen en acties

Goedkope vliegticket van Duitsland naar Curacao

Sinds 15 november 2011 is het mogelijk een vliegticket Duitsland Curacao te boeken om zo nog voordeliger op vakantie te kunnen. De Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin biedt voordelig vliegticket Duitsland Curacao aan vanaf €379,99 voor een enkele reis met alle comfort en service die men wenst. Vliegen vanuit Duitsland naar Curacao is voor veel Nederlanders een goed alternatief, aangezien de afstand tot Dusseldorf voor velen dezelfde is als de afstand naar Amsterdam.

Met de vluchten vanuit Duitsland hoopt Curacao in de toekomst ook meer Duitse toeristen te mogen ontvangen op het prachtige eiland aangezien Curacao voor veel Duitsers een interessante vakantie bestemming is. Voor Curacao is Duitsland een markt die velen malen groter is dan de Nederlandse.

Vliegticket Duitsland Curacao met Air Berlin

  • Vliegticket Duitsland Curacao inclusief belastingen
  • Inclusief toeslagen
  • Service en topbonus miles

Vliegticket Duitsland Curacao

Voorlopig vliegt Air Berlin alleen vanuit Dusseldorf op dinsdagmiddag om 13.30 uur en komt de vlucht vanuit Curacao aan in Dusseldorf op woensdag om 12:35 uur. We sluiten niet uit dat er in de toekomst meer vluchten vanuit Duitsland zullen vertrekken aangezien het prachtige eiland in de Caribische zee ook voor onze oosterburen erg aantrekkelijk is en steeds meer Duitsers op vakantie naar Curacao gaan. Overigens boeken Nederlanders ook steeds vaker een vliegticket Curacao aangezien Curacao steeds populairder wordt als vakantie bestemming.

Vanuit Nederland heeft u alle tijd om bijvoorbeeld met per trein of met de auto naar Dusseldorf te reizen aangezien uw vlucht pas op dinsdagmiddag om 13.30 uur vertrekt. Alle tijd dus om lekker relaxed op de luchthaven van Dusseldorf aan te komen. Nog een voordeel als u een vliegticket Duitsland Curacao boekt.

Met Air Berlin naar Curacao

Op 28 april 1979 vertok de eerst vlucht van Air Berlin naar Palma de Mallorca. Inmiddels is Air Berlin uitgegroeid tot Duitsland's tweede luchtvaartmaatschappij die sinds kort ook voordelig vliegt naar Curacao. Een Vliegticket Curacao Duitsland met Air Berlin is snel en eenvoudig geboekt. Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie op Curacoa.

Voordelen vliegen naar Curacao vanuit Duitsland?

  • Goedkoper vliegen met een vliegticket Duitsland Curacao.
  • Ticketprijs inclusief belastingen en toeslagen.
  • Voor een deel van Nederland is het vliegveld van Dusseldorf makkelijker en sneller te bereiken dan Schiphol Amsterdam.
  • Vertrektijden zijn bekend en staan vast.

Wij wensen u veel succes met het boeken van uw vliegticket naar Curacao. Een vliegticket Duitsland Curacao is echt voordelig!