Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets curacao
Email
klm

KLM Curacao

Met een koel drankje genieten aan de tropische stranden, bij een constante temperatuur, kan met een vlucht van de KLM naar Curacao. Vanuit diverse luchthavens vertrekken dagelijks verschillende vluchten naar dit Caraïbische eiland, zowel in laag – als in hoogseizoen. Binnen 11 uur waant u zich in de kleurrijke wereld van het tropische eiland met zijn azuurblauwe water, uitgebreide stranden en vriendelijke bevolking als u met de KLM naar Curacao vliegt.

Ticket informatie KLM Curacao

Zowel online als in de verschillende reisbureaus kunt u een ticket boeken naar Curacao. De prijzen van een ticket KLM Curacao beginnen bij € 584 in het laagseizoen tot €993 in het hoogseizoen. Aangezien de temperatuur het hele jaar door rond 32˚C is, zo nu en dan afgewisseld met een tropisch buitje en een frisse zeewind, wordt ook het reizen buiten de Nederlandse zomermaanden bijzonder aantrekkelijk.

Vluchtinformatie KLM Curacao

Vanwege het internationale karakter van de KLM is het mogelijk om vanaf verschillende luchthavens te vertrekken. De vluchten KLM Curacao vertrekken vanaf: Amsterdam - Schiphol (Nederland) , Antwerpen – Antwerp International Airport (België), Brussel – Brussel Nationaal (België), Düsseldorf – International Airport (Duitsland) en vanaf Paramaribo – J.A. Pengel Luchthaven (Suriname). Alle vluchten komen aan op Curacao – Hato ( Curacao).

Vertrek in de ochtend en geniet de avond op Curacao

Tijdens de 11 uur durende vlucht kunt u genieten van de service die KLM op al haar vluchten te bieden heeft. Omdat de vluchten KLM Curacao voor het middaguur plaatsvinden, komt u in de late middag aan op Curacao. Hierdoor heeft u de gelegenheid om na het inchecken in uw hotel reeds te genieten van uw eerste avond op dit Caraïbische eiland.

Curacao, tropisch paradijs voor waterliefhebbers

Curacao heeft veel te bieden voor waterliefhebbers. Het eiland beschikt over meerdere stranden, elk met een eigen naam en charme, maar alleen met hagelwit strand en wuifende palmbomen. Sportieve mensen kunnen onder professionele begeleiding een duik nemen in het azuurblauwe water en een kijkje nemen in de kleurrijke wereld onder water. Liefhebbers van dolfijnen hebben de kans om met hun lievelingsdier te zwemmen in het dolfinarium.

Winkels en restaurants

Laat u door KLM Curacao naar een waar winkelparadijs brengen en geniet van het uitgebreide aanbod winkels die u op Curacao vindt. Paraderen kan tussen de kleine boetieks die gelegen zijn in de koloniale straatjes met hun vrolijk gekleurde huizen in de meest uiteenlopende kleuren. Het eiland beschikt over voldoende restaurants, alwaar de Creoolse keuken de boventoon voert.

KLM is in Nederland de grootste aanbieder van vliegtickets naar Curacao. De eerste vlucht van de KLM naar Curacao was al in 1934, daarna zou het nog wel een flink aantal jaren duren voordat de diensten zoals we die nu kennen werden gevlogen. Tegenwoordig ben je tijdens een vlucht van de KLM naar Curacao al in het vliegtuig op vakantie. De vlucht wordt zo comfortabel mogelijk gemaakt met ruime stoelen, goed eten en een persoonlijk entertainment systeem in de rugleuning van de stoel voor je.

Hoe lang duurt de vlucht met KLM naar Curacao

Hoe lang de vlucht precies duurt is afhankelijk van het vertrekpunt. De meeste mensen vliegen vanaf Amsterdam en dan duurt een vlucht ruim 9 uur. Houdt rekening met het feit dat je als reiziger van een intercontinentale vlucht vaak drie uur van te voren aanwezig moet zijn om in te checken.

Wat kost een vlucht met KLM

De prijs is uiteraard sterk afhankelijk van het seizoen waarin je naar Curacao wilt. Het hoogseizoen voor de tickets vanaf Nederland loopt van juni tot en met september, maar het Curacaose hoogseizoen loopt van december tot en met April. In deze maanden zijn de hotels op het eiland een stuk duurder, plan je reis dus in de juiste maand. Een vlucht met de KLM naar Curacao kost ergens tussen de €550 en €1200, afhankelijk van de klasse en het seizoen.

Vanaf welke luchthavens vertrekt de KLM richting Curacao

De enige directe vlucht met de KLM naar Curacao is vanaf Amsterdam Schiphol. Andere luchthavens van vertrek zijn bijvoorbeeld Dusseldorf in Duitsland en Brussel in Belgi. Vanaf hier moet je er wel rekening mee houden dat je minimaal n keer moet overstappen, vaak in Londen of ergens in Amerika, bijvoorbeeld Orlando of Miami. Alle vluchten naar Curacao komen aan op Hato Airport, vlak bij de hoofdstad Willemstad.

Vliegtickets curacao

Boek nu de goedkoopste vlucht: