Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets bonaire
Email

Goedkope vliegtickets Bonaire

Bonaire is een van de Nederlandse eilanden in de Caribische zee. Het eiland heeft veel te bieden voor de natuurliefhebber en met een jaarlijkse gemiddelde temperatuur van 28 graden is het een uitstekende bestemming voor een zon en strand vakantie. Vanuit Nederland vliegen verschillende maatschappijen, met een tussenstop op Curacao, dagelijks in zo'n 8 uur naar Bonaire. Het is vrij eenvoudig om vliegtickets van de verschillende aanbieders te vergelijken, zo vlieg je altijd met de meest goedkope vliegtickets naar Bonaire.

Vliegen naar Bonaire

Bonaire is een redelijk populaire vakantiebestemming onder Nederlanders, daarom vliegen er ook meerdere maatschappijen naar het eiland. Vanuit Nederland kunt u vliegen met onder meer KLM, Lufthansa en United Airlines. Deze vliegen meestal eerst naar Curacao waar u over kunt stappen op een vlucht naar Bonaire. Het komt ook voor dat u eerst naar Amerika vliegt, vaak is dit dan Miami of Atlanta.

Vliegen vanaf Amsterdam

Bonaire is vanuit Nederland het snelt te bereiken vanaf Amsterdam. Vanaf Schiphol vliegt u eerst naar Curacao of een vliegveld in het zuiden van Amerika om vervolgens naar Bonaire door te vliegen. Een vlucht heeft gemiddeld zo'n 8 uur vliegtijd, met overstappen kan dit soms oplopen tot 12 uur of langer. Vanaf Amsterdam vind u meestal de goedkopere vliegtickets vanuit Nederland omdat u vanaf Schiphol minder overstappen maakt.

Vliegen vanaf Rotterdam

Vanuit Nederland kunt u ook vliegen vanaf Rotterdam Airport. Helaas heeft u dan vaak een extra overstap in Londen om vervolgens een vlucht naar Curacao of Amerika te maken. Ook vanaf Rotterdam vliegt u met KLM of British Airways.

Vliegen vanuit Duitsland

Vliegen naar Bonaire vanuit Duitsland is vaak goedkoper dan vanuit Nederland. Doordat er in Duitsland een aantal belastingen niet betaalt hoeven worden kun je de goedkopere vliegtickets naar Bonaire vaak vanaf bijvoorbeeld Dusseldorf, Weeze of Hamburg vinden. Vanuit Duitsland kunt u vliegen met onder andere KLM, American Airlines, Delta Air en Lufthansa.

Vliegen vanuit België

Voor de mensen die in het zuiden van Nederland wonen is het soms voordeliger om vanuit België te vliegen. Ook hier kunt u vaak goedkopere vliegtickets naar Bonaire vinden dan vanuit Nederland. Vanaf het vliegveld van Brussel kunt u naar Bonaire vliegen met KLM en American Airlines.

Aankomst op Bonaire

Bonaire heeft maar één vliegveld waar alle vluchten aankomen, dus ook die met goedkope vliegtickets naar Bonaire. Het internationale vliegveld van Bonaire heet Flamingo Airport en ligt aan de zuidkant van Kralendijk, de hoofdstad van het eiland. Vanuit het vliegveld liggen de meeste hotels en vakantiebestemmingen op nog geen kwartier rijden. Bij het vliegveld staan de taxi's al klaar om u naar uw hotel te brengen.

Bestemmingen op Bonaire

De meeste mensen die met goedkope vliegtickets naar Bonaire vliegen, verblijven in of vlakbij Kralendijk. Hier bevinden zich de meeste hotels en ressorts. Daarnaast is Lac Bay een erg populaire plaats voor watersporters en dan voornamelijk (wind)surfers, de baai staat namelijk bekend om zijn vrijwel constante windsnelheid.

Boek nu de goedkoopste vlucht: