Facebook
Nieuws Over vliegen en acties
vergelijk
Vliegtickets aruba
Email

Goedkope vliegtickets Aruba

Sluit je ogen en denk aan hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee met een prachtig kleurrijk onderwater leven. Dit vind je niet op iedere willekeurige zonbestemming, wel op Aruba! Tegenwoordig hoeft het geen vermogen meer te kosten om naar deze verre zonbestemming te vliegen. Er zijn via onze site veel goedkope vliegtickets naar Aruba te vinden.

Goedkoop vliegen

Je kunt op verschillende manieren naar Aruba vliegen. De meeste vluchten vertrekken vanuit Amsterdam. Je kunt rechtstreeks vliegen met bijvoorbeeld Arke of KLM, dit duurt ongeveer negen uren. Er zijn ook buitenlandse vliegmaatschappijen die reizen naar Aruba aanbieden, bijvoorbeeld het Amerikaanse Delta of het Duitse Lufthansa. Hier moet je meestal wel een keer overstappen, vaak in de VS. Met een overstap duurt de reis wat langer, maar het kan een goedkopere optie zijn. Via onze site worden alle goedkope vliegtickets naar Aruba getoond, zodat je zelf de beste optie kunt kiezen.

Knus eiland

Als je goedkope vliegtickets naar Aruba hebt geboekt, dan zal het vliegtuig landen in de hoofdstad Oranjestad. Aruba is niet een reusachtig eiland: ongeveer zo groot als Texel. Daarom zal het nooit ver reizen zijn naar de uiteindelijke vakantiebestemming. Dat kan op verschillende manieren: een taxi nemen, de bus pakken of een auto huren. Je kunt een auto huren als je 23 jaar of ouder bent en minimaal een jaar je rijbewijs hebt.

's Werelds mooiste stranden

De stranden op Aruba kunnen gerust tot 's werelds mooiste worden gerekend. Op het zuiden van Aruba heb je hagelwitte stranden met een rustige zee. De avonturiers kunnen de noordkust van het eiland gaan verkennen. De kust is hier een stuk ruiger en rotsachtig. Het is het hele jaar door 28 graden op Aruba, dus op elk gewenst moment kun je goedkope vliegtickets naar Aruba boeken. Je zult het nooit snel te heet krijgen, omdat er altijd een verkoelende bries staat. Omdat het altijd waait is Aruba ook een geschikte bestemming om te surfen.

Prachtige onderwater wereld

Aruba heeft niet alleen prachtige stranden, ook de wereld onder water is bijzonder. Al dichtbij het strand kun je gekleurde tropische vissen spotten. Om het beter te zien kun je gaan duiken of snorkelen. Bovendien worden er tal van boottrips georganiseerd richting de riffen waar nog meer mooie gekleurde vissen en koralen zijn te bewonderen.

Winkelen in Oranjestad

Als je goedkope vliegtickets naar Aruba boekt, denk je natuurlijk aan een lekkere strandvakantie. Aruba heeft meer te bieden! Het is een absolute aanrader Oranjestad te gaan verkennen. Je kunt hier goed winkelen voor bijvoorbeeld souveniers of een leuke Zuid-Amerikaanse outfit. In Oranjestad zijn vele restaurantjes waar je de Arubaanse keuken kunt uitproberen. Typerend voor Arubaanse gerechten is het gebruik van banaan en vis. Handig om te weten is dat op Aruba vaak 's middags al de warme maaltijd wordt gegeten. Uiteraard kun je ook voor vertier in Oranjestad terecht. Je kunt uit je dak gaan in één van de nachtclubs of een gokje wagen in het casino.

Grotten en vlinders

Er is nog veel meer te beleven op Aruba, je zult je niet snel vervelen! Ook voor bijvoorbeeld de natuurliefhebber is er veel te doen. Op Aruba komen vele vogelsoorten voor, die gespot kunnen worden in het vogelreservaat dat heel mooi tussen twee meren in ligt. Of bezoek eens de tropische vlindertuin of de grotten met tekeningen van oude bewoners. Op het eiland is ook een nationaal park: het Arikok Nationaal Park, dat ongeveer éénvijfde van het eiland inneemt. Het is een heuvelachtig gebied met cactuswouden en grillige rotsformaties. Naast het bijzondere landschap zijn hier ook dieren te zien, bijvoorbeeld de zeldzame Arubaanse holenuil. Als je op zoek bent naar mooie uitzichten moet je zeker naar de Hooiberg gaan. Dit is een heuvel die op een hooiberg lijkt. Vanaf deze heuvel heb je prachtig uitzicht op het hele eiland.

Het mooie eiland Aruba

Lekker genieten op 's wereld mooiste stranden en bovendien genoeg keus in leuke uitstapjes, maken Aruba een bijzondere vakantiebestemming. Een bestemming die niet veel hoeft te kosten dankzij vele goedkope vliegtickets naar Aruba.

Vliegtickets aruba

Boek nu de goedkoopste vlucht: